ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαζί με Πιέρο στη Δανία!

Την πιο σημαντική απόφαση της ζωής της φαίνεται να πήρε η σύντροφος του διεθνή ποδοσφαιριστή Πιέρου Σωτηρίου, Μαρία Κορτζιά. Η νεαρή δημοσιογράφος ετοιμάζει τις βαλίτσες της για Κοπεγχάγη, προκειμένου να ακολουθήσει τον αγαπημένο της στη Δανία μετά την πολυσυζητημένη μεταγραφή του στην ομάδα της Κοπεγχάγης.

Σύμφωνα με άτομα από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον δεν ήταν απόφαση της στιγμής αλλά προήλθε μετά από πολλή σκέψη, μιας και αυτή τη στιγμή, η Μαρία πάει πολύ καλά στα επαγγελματικά της. Ας μην ξεχνάμε ότι τον τελευταίο χρόνο η Μαρία έχει δουλέψει πάρα πολύ και αυτή τη στιγμή εκτός από το blog της, παρουσιάζει ενότητα με συνεντεύξεις στην εκπομπή του MegaOne Dot και είναι ραδιαφωνική παραγωγός σε καθημερινή εκπομπή στο Deejay 93.5.

Tο ’πε και το ’κανε

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ερωτήθηκε η Μαρία κατά πόσο θα ακολουθούσε τον Πιέρο σε μια ενδεχόμενη μεταγραφή του στο εξωτερικό. Πάντα τόνιζε πως η προσωπική ζωή της έχει μεγάλη σημασία γι’ αυτήν και ναι, θα τον ακολουθούσε και θα τον στήριζε ό,τι και να αποφάσιζε ο ίδιος. Tο ζευγάρι κλείνει έξι χρόνια σχέσης και πολλοί διερωτώνται κατά πόσο αυτή η μετακόμιση φέρει και μια πρόταση γάμου. Λέτε;

Της Ηλέκτρας Στασινοπούλου για το περιοδικό Beautiful people.

www.24news.com.cy

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

X