ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Νικόλας και ο Τιμούρ!(vid)

Στην εκπομπή ΒΕΤΟ του Megaone βρέθηκαν χθες το βράδυ ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, και ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, συζητώντας για τις εξελίξεις αναφορικά με το Κυπριακό και τις συνομιλίες στο Μοντ Πελεράν.

Πέρα από την πολιτική συζήτηση, ο Νικόλας Παπαδόπουλος κατάφερε, θέλοντας και μη, να φέρει το γέλιο στην παρουσιάστρια, Αιμιλία Κενεβέζου, αλλά και στους υπόλοιπους καλεσμένους, με πρωταγωνιστή τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, στην προσπάθεια του να εξηγήσει ότι ανάμεσα στις 800 χιλιάδες Ελληνοκυπριους βρίσκονται και άλλες ομάδες ανθρώπων όπως οι Ρώσοι που έχουν πολιτογραφηθεί, έφερε ως παράδειγμα τον πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ.

«Στο 80% δηλαδή ανάμεσα στις 800 χιλιάδες δεν είμαστε όλοι Ελληνοκύπριοι αλλά συγκαταλέγονται και οι Ρώσοι που πολιτογραφήσαμε, ο Κετσπάγια , άρα δεν ισχύει το 4:1», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το σχετικό παράδειγμα ξάφνιασε τους παρευρισκόμενους, με αποτέλεσμα να μη μπορέσουν να συγκρατήσουν το γέλιο τους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω στο 2.17

www.24news.com.cy

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

X