ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα αστέρι στο «Ολίμπικο» (pics-vid)

Σάββας Λαζανιάς

Σάββας Λαζανιάς

lazaniass@sppmedia.com

Ο πρώην αστέρας του ΑΠΟΕΛ, Φερνάντο Καβενάγκι, συμμετείχε στον ποδοσφαιρικό φιλανθρωπικό «αγώνα ειρήνης» που διοργανώθηκε από τον πάπα Φραγκίσκο.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο «Ολίμπικο» της Ρώμης το βράδυ της Τετάρτης. Έλαβαν μέρος σε αυτό παγκόσμιοι αστέρες του ποδοσφαίρου, εν ενεργεία και παλαίμαχοι, όπως είναι Ντιέγκο Μαραντόνα, Ροναλντίνιο, Καφού, Κρέσπο και Τότι. Τις δυο ομάδες κοούτσαραν οι Φάμπιο Καπέλο και Αΐτορ Καράνκα.

Ο Καβενάγκι δεν ξέχασε την τέχνη του γκολ. Ο Αργεντινός πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ μετά από μια εξαιρετική ενέργεια όπως θα δείτε στο βίντεο. Για την ιστορία η ομάδα της «La liga» νίκησε με 4-3 την «Peace Team».

Στο φιλικό αγωνίστηκαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστιές:

Μπιτσάρι, Αμπιντάλ, Τζαμπρότα, Ταντέι, Καντελά, Ντιέγκο Μαραντόνα Ζούνιορ, Ντάβιντς, Μάτα, Βίκτορ Σάντσεθ, Κρέσπο, Ροναλντίνιο, Γουέι-Τσεν, Βερόν, Ερμοσίγιο, Κανουτέ, Ντιέγκο Μαραντόνα, Μοντραγκόν, Ράφα Μάρκες, Αλνταΐρ, Καφού, Μπουρδίσο, Καμινέρο, Κουαουτεμόκ Μπλάνκο, Σαντσίς, Ποτσετίνο, Κρκιτς, Κλαούντιο Λόπες, Τότι, Πιρές, Ντι Νατάλε, Καβενάγκι, Γκερέρο, Βερντέχο.

Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ πρέπει να αισθάνονται περήφανοι που αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας τους (έστω και για λίγο) ένας τόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής όπως είναι ο Φερνάντο Καβενάγκι. Είναι ένας επιθετικός παγκόσμιας εμβέλειας και η κλήση του σε αυτό το φιλικό των αστέρων μόνο τυχαία δεν είναι. Είμαστε τυχεροί που πέρασε από το νησί μας.

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

Μπέλετς vs

Μπέλετς vs

Ποιος τερματοφύλακας είναι καλύτερος από τον Σλοβένο του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT