ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποιος Ρονάλντο; Ο… Μίνο Ραιόλα!

Στην ερώτηση, ποιος βγάζει περισσότερα τον χρόνο ο ατζέντης Μίνο Ραϊόλα ή ο σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο, η απάντηση δεν είναι και τόσο προφανής.

Σύμφωνα λοιπόν με στοιχεία που παρουσιάζει η ισπανική εφημερίδα «As», ο Ολλανδο-Ιταλός ατζέντης, ένας από τους καλύτερους στο είδος του, έβγαλε περισσότερα χρήματα από τις ετήσιες απολαβές του παγκόσμιου σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο!!

Συγκεκριμένα ο Ραϊόλα είναι πίσω από τις μετακινήσεις των Πογκμπά (από Γιουβέντους σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ιμπραΐμοβιτς (ελεύθερος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και Χένρικ Μιχταριάν (από Ντόρτρμουντ σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Μετακινήσεις που κόστισαν 141,8 εκατ. ευρώ και με τον Ζλάταν ελεύθερο!!

Ουσιαστικά οι προμήθειες που πήρε ο ατζέντης από την Γιουνάιτεντ είναι σαν ένας «μισθός». Ένας μισθός που άγγιξε τα 30 εκατ. ευρώ. Κάνετε την σύγκριση με τα 21 εκατ. ευρώ που έχει ετήσιες απολαβές ο Ρονάλντο και θα κατανοήσετε γιατί παίκτες με σχετικά χαμηλό ταβάνι, έφτασαν να κοστίζουν πάνω από 30 (Μανγκαλά) ή και 40 εκατ. ευρώ (Μουστάφι)!!

Hot Spot: Τελευταία Ενημέρωση

Μπέλετς vs

Μπέλετς vs

Ποιος τερματοφύλακας είναι καλύτερος από τον Σλοβένο του ΑΠΟΕΛ
 |  HOT SPOT