ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ύβρεις, προσβολή και απαξίωση

Ο Μάριος Αβρααμίδης γράφει για όλα όσα έγιναν χθες στην Πάφο

Μάριος  Αβρααμίδης

Μάριος Αβρααμίδης

Τελικά, ο Πρέσλι δεν απαξίωσε τον Δώνη, ενώ ο Δώνης απαξίωσε τον Πρέσλι, που με σαξονική... φλεγματικότητα, φρόντισε να προσβάλει τον συνάδελφο του, λέγοντας του κατάμουτρα ότι δεν σεβάστηκε τους παίκτές του(!!) και την ομάδα του!! Εκεί ακριβώς ο Δώνης αιφνιδιάστηκε! Δεν περίμενε ασφαλώς κάτι τέτοιο από τον Σκωτσέζο, που κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να αποφύγει να πει κάτι τέτοιο, σε μια συνέντευξη Τύπου που είθισται και πρέπει οι προπονητές να περιορίζονται στον αγωνιστικό τομέα και όχι στη συμπεριφορά οποιουδήποτε στον πάγκο! Αυτά είναι δουλειά των παραγόντων, που μπορούν να  εκφράσουν την άποψη ή το παράπονο τους για οτιδήποτε δεν αφορά τα καθαρώς τεχνικά και αγωνιστικά θέματα!

Είναι πεποίθηση μου ότι ο Πρέσλι δεν θα έπρεπε να θίξει τον συνάδελφο του μ' αυτά που είπε γι' αυτόν, πολύ περισσότερο που ο Δώνης, εντελώς απρόκλητα, υβριζόταν χυδαία, ό ίδιος και η μάνα του απο τα μέσα του α' ημιχρόνου από την κερκίδα, επειδή έκανε το...λάθος να διαμαρτυρηθεί για ένα πέναλτι!! Φυσικά ο Πρέσλι ουκ ολίγες φορές διαμαρτυρήθηκε για αποφάσεις του διαιτητή, αλλά αυτός δεν είχε το...προνόμιο να τον βρίζουν εν χορώ, τον ίδιο και την αγαπημένη του μητέρα! Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ήταν απέναντι και τα δεδομένα φυσικά ήταν διαφορετικά.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Δώνης έδειξε   ότι δεν είχε καμιά πρόθεση να μιλήσει για τη συμπεριφορά οπαδών της Πάφου απέναντι του. Θέλησε να μιλήσει μόνο για τον αγώνα. Όταν όμως ο Πρέσλι έκανε το λάθος να τον προσβάλει, χωρίς να εξηγήσει ακριβώς πως δεν σεβάστηκε τους παίκτες του, ο Δώνης είναι γεγονός ότι θύμωσε. Αν προηγουμένως έλεγαν κάτι τέτοιο ο πρόεδρος της Πάφου ή ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, μάλλον η αντίδραση του Δώνη θα ήταν διαφορετική! Από το συνάδελφο σου περιμένεις διαφορετική συμπεριφορά! Δεν περιμένεις εκεί μπροστά σου, προσβλητικά λόγια! Και τότε ήταν που ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ απαξίωσε πράγματι τον Πρέσλι! Ένιωσε ότι προκλήθηκε! Δεν το περίμενε! Και ταυτόχρονα θέλησε να θυμίσει στο συνάδελφο του της απαράδεκτης συμπεριφοράς της οποίας έτυχε από την κερκίδα της ομάδας του!

Να δεχτώ, λοιπόν, ότι διέπραξε σφάλμα ο Δώνης με τον απαξιωτικό λόγο του προς το συνάδελφο του, αφού δεν μπόρεσε να διατηρήσει τη ψυχραιμία του! Σφάλμα όμως διέπραξε πρώτος ο Πρέσλι, που με πλήρη ηρεμία προσέβαλε το Δώνη! Δεν έπρεπε να το κάνει! Δεν είχαν θέση αυτά που είπε στη συνέντευξη! Τουλάχιστο, ας φρόντιζε πρώτα να κακίσει τις χυδαίες ύβρεις που δέχτηκε ο συνάδελφος του! Από τις ανεξήγητες και αδικαιολόγητες αυτές ύβρεις, άρχισαν όλα! Τα όσα ακολούθησαν είναι ασφαλώς λυπηρά!

Ο Δώνης δεν έχει να απολογηθεί φυσικά για τίποτα, αφού ο Πρέσλι δεν απολογηθεί πρώτα για την προσβολή και η διοίκηση της Πάφου δεν κρίνει σκόπιμο να απολογηθεί στον προπονητή του ΑΠΟΕΛ για τις ακατονόμαστες, απίστευτες και απρόκλητες ύβρεις μερίδας οπαδών της Πάφου προς το Δώνη! Ύβρεις που δεν προκάλεσαν απρεπείς χειρονομίες του Ελλαδίτη προπονητή προς την εξέδρα. Χειρονομίες όμως που προφανώς παρεξηγήθηκαν και στις οποίες δόθηκαν λανθασμένες και αχρείαστες διαστάσεις!

Αυτή είναι η γνώμη μου, για όσα, ως τρίτο ημίχρονο, συνέβησαν στην Πάφο και φυσικά, κάθε διαφορετική ή αντίθετη άποψη είναι ευπρόσδεκτη και σεβαστή!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Εξ` επαφής: Τελευταία Ενημέρωση

Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει…

Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει…

Η κριτική πρέπει πάντα να γίνεται για αυτονόητους λόγους. Η ισοπεδωτική όμως αντιμετώπιση, εκτός από αχρείαστη, είναι και ...
Μάριος Αβρααμίδης
 |  ΕΞ` ΕΠΑΦΗΣ
X