ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απάντηση και υπόσχεση

Τα καλύτερα δεν τα ζήσαμε ακόμα! Περιμένετε λίγο ακόμα και θα δείτε, τι σας… έχουμε για μετά!

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Την περασμένη Τρίτη (23 Αυγούστου), αφού είχαμε δημοσιεύσει πληροφορίες μας από πολύ έγκυρη και σοβαρή πηγή, φωτογραφίζοντας την επιστροφή του Άιλτον Αλμέιδα στον ΑΠΟΕΛ, κάποιοι συνάδελφοι, μας ειρωνεύτηκαν και αμφισβήτησαν την σοβαρότητα μας…

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας www.24sports.com.cy οι συνταξιδιώτες μας σ’ αυτό το ωραίο ταξίδι που άρχισε τον Απρίλιο του 2007, ξέρουν αν είμαστε σοβαροί ή όχι, ξέρουν αν είμαστε έγκυροι στις πληροφορίες μας, ή όχι. Η εκτίμηση και η προτίμηση που μας δείχνουν καθημερινά, είναι η καλύτερη απάντηση.

Το αναγνωστικό κοινό, όλοι εσείς, είσαστε η κινητήριος δύναμη μας. Εσείς ξέρετε και καταλαβαίνετε αν σας σεβόμαστε ή αν προσπαθούμε να σας παραπλανήσουμε με ασυναρτησίες και ανοησίες για να πάρουμε περισσότερα κλικ.

Έτσι θα συνεχίσουμε… Προτιμούμε τον δύσκολο, ανηφορικό δρόμο. Με σοβαρότητα και σεβασμό σε όλους εσάς αλλά και με απόλυτη αφοσίωση στην αποστολή μας για έγκυρη, σοβαρή και έγκαιρη ενημέρωση.

Σας ευχαριστούμε.

Γιώργος Παττίχης
Για την συντακτική ομάδα του 24sports.com.cy

Σημ. Κλείνουμε με μια υπόσχεση με… νόημα. Τα καλύτερα δεν τα ζήσαμε ακόμα! Περιμένετε λίγο ακόμα και θα δείτε, τι σας… έχουμε για μετά!

Επισημάνσεις: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Για να γυρίσει ο… Θρύλος

ΑΠΟΕΛ: Για να γυρίσει ο… Θρύλος

Οι «γαλαζοκίτρινοι» καλούνται να αποδείξουν ότι διαθέτουν ακόμα την ποιότητα, τις δυνατότητες και τον χαρακτήρα για ν’ αλλάξουν ...
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ