ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέο App 24 sports & news

Live scores και σημαντικές ειδοποιήσεις για την ομάδα σου από τη νέα εύχρηστη και εντυπωσιακή εφαρμογή μας

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@sppmedia.com

Είναι από σήμερα στη διάθεση σας από τα appstores, το πλήρως  ανανεωμένο App του 24Sports με νέο σχεδιασμό και πολλές νέες επιλογές αθλητικής ενημέρωσης.

Μεταξύ άλλων παρέχει την δυνατότητα παρακολούθησης της εξέλιξης των αγώνων μέσω του Match Center της ιστοσελίδας μας καθώς επίσης και την λήψη σχετικών ειδοποιήσεων για τα σκορ των αγώνων που περιγράφουμε.

Επιπλέον οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν (menu > ειδοποιήσεις) την ομάδα της αρεσκείας τους και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για τα σημαντικά νέα της καθημερινά και βέβαια την αναλυτική εξέλιξη των αγώνων της.

Μαζί, ενισχυμένα με περισσότερη ύλη, το 24news για την γενική σας ενημέρωση και οι για την ενημέρωση σας για το κόσμο του αυτοκινήτου.

Εκτός από τα πιο πάνω σας προσφέρουμε και άλλες καινοτομίες με σκοπό την καλύτερη εμπειρία ενημέρωσης σας στη νέα εφαρμογή του 24sports & news. Της πιο δημοφιλούς εφαρμογής αθλητικής ενημέρωσης στην Κύπρο! Θα σας γίνει αγαπημένη συνήθεια.

Για να το εγκαταστήσετε, αναζητήστε την εφαρμογή 24sports & news μέσα στο Play Store (για android συσκευές) και app store (για apple) και ακολούθως την επιλογή εγκατάσταση.



24sports.com.cy  Καλύτερα, εγκυρότερα, γρηγορότερα!

Επισημάνσεις: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Για να γυρίσει ο… Θρύλος

ΑΠΟΕΛ: Για να γυρίσει ο… Θρύλος

Οι «γαλαζοκίτρινοι» καλούνται να αποδείξουν ότι διαθέτουν ακόμα την ποιότητα, τις δυνατότητες και τον χαρακτήρα για ν’ αλλάξουν ...
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ