ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ή οι Σκωτσέζοι ή εμείς…

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Ντάλα μεσημέρι, το σκηνικό να μοιάζει με Ντουμπάι, φωτιά και λάβρα και χωρίς κλιματιστικό, διάβαζα και ξανά διάβαζα και ξανά διάβαζα, δεν έβγαινε νόημα.Διάβασε και εσύ και πες μου:

«Σχετικά τον αγώνα Aberdeen vs Apollon Limassol, σας ενημερώνουμε ότι η Aberdeen δενενδιαφέρεται να πουλήσει τα δικαιώματα του αγώνα στο εξωτερικό. Ως εκ τούτου δεν θα υπάρχει μετάδοση του αγώνα από τη Cytavision. Σε περίπτωση που αλλάξουν τα δεδομένα θα σας ενημερώσουμε».

Παλάβωσες; Και εγώ μαζί σου. Λοιπόν η ανακοίνωση της Cyta μας λέει ότι οι Σκωτσέζοι έχουν ένα προϊόν, το ματς στην προκειμένη περίπτωση και δεν θέλουν με τίποτα να το πουλήσουν. Και κάθεσαι και λες. Ρε μπας και είναι τύφλα στο μεθύσι… τόσο ουίσκι παράγουν.

Υπάρχουν δύο τινά. Ή οι Σκωτσέζοι είναι ιδιόρρυθμοι, έχουν κιόλας τη φήμη ή κάποιοι νομίζουν ότι όλοι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε μπίπ, μπίπ, μπίμπ. Και κάθεσαι και σκέφτεσαι όλη μέρα, τι στο διάολο μπορεί να συμβαίνει.

Είναι δυνατό; Άναψες το φουρνί, έχεις το καλύτερο αρνί για κλέφτικο, φτιάχνεις καμιά τριανταριά μερίδες, έρχεται ο κόσμος ν’ αγοράσει και τους λες όχι δεν γουστάρω να δώσω ούτε κόκκαλο. Κάπως έτσι θα την είδαν οι Σκωτσέζοι. Μη στα πολύ λέω, το ζήτημα απασχολεί το μυαλό όλο σου το απόγευμα.

Μέχρι που βγαίνει ο Ονησίφορος, απεσταλμένος του Sport-fm 95 στη Σκωτία και μας λέει ότι λίγο πολύ τα πράγματα δεν είναι όπως μας τα λεν στην ανακοίνωση. Μας λέει από τη Σκωτία μια ιστορία που μοιάζει πιο αληθινή, πιο λογική να πω... όπως θες πες το.

«Οι Σκωτσέζοι δεν αρνήθηκαν να παραχωρήσουν τα δικαιώματα μετάδοσης του αγώνα, φτάνει το κανάλι που θα το δείξει να αναλάβει τα έξοδα παραγωγής. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και αυτός είναι ο λόγος που δεν προέκυψε συμφωνία για μετάδοση» γράφει το ρεπορτάζ στο 24 sports.

Οπς!!! Τι γίνεται εδώ; Τελικά οι Σκωτσέζοι δεν είναι και τόσο παράλογοι. Οι άνθρωποι ζήτησαν λεφτά για να γίνει μια σωστή παραγωγή. Κοίτα απ’ ότι το έψαξα κιόλας με ανθρώπους της πιάτσας, τα λεφτά δεν είναι και πολλά. Ας μην πούμε όμως ποσά μήπως και εκτεθούμε.

Το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι ότι εν έτει 2017 βγάζουν μια ανακοίνωση προς το κοινό που δεν έχει καμία λογική. Λες και απευθύνονται σε αρνιά που τα μαντρώνει το τσοπανόσκυλο κυνηγώντας τα από πίσω.

Να μας έλεγαν «δεν μπορούμε για οικονομικούς λόγους να δείξουμε το παιγνίδι» ή «για τεχνικούς λόγους δεν είναι εφικτή η μετάδοση»… να το καταλάβω. Να μας λεν όμως παραμύθια της χαλιμάς, αφήνοντας κιόλας εκτεθειμένη τη μεριά των Σκωτσέζων, είναι ασυγχώρητο.

Δεν υπάρχει και ένα πρόσωπο κιόλας. Είναι όλοι τους χωσμένοι. Ποιος έγραψε την ανακοίνωση; Ποιος συναίνεσε να δημοσιοποιηθεί; Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη; Τι εννοούν «η Αμπερτίν δεν ενδιαφέρεται να πουλήσει τα δικαιώματα στο εξωτερικό»;

Ο Χριστός και η Παναγία πια. Δεν έχουμε λυτρωμό…

De Ζαβού: Τελευταία Ενημέρωση

Υπόκλιση

Υπόκλιση

Το μήνυμα της νίκης απευθύνεται όχι στους αντιπάλους, μα όσους εμπλέκονται στο παρόν και το μέλλον της ομάδας
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Αδέλφια Ασιάτες!!!

Αδέλφια Ασιάτες!!!

Μετά από τόσα χρόνια ανεπανάληπτων επιτυχιών και συγκινήσεων, κρίνεται ως αναγκαία η εξεύρεση ενός νέου μοντέλου.
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Τι ομάδα είστε;

Τι ομάδα είστε;

Η απάντηση δόθηκε επανειλημμένα, το ερώτημα πια είναι άλλο και πολύ πιο ουσιώδες
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Legalize it…

Legalize it…

Η «ποινικοποίηση» των πανηγυρισμών, πάει κόντρα στο ποδόσφαιρο
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Αππωμάρα

Αππωμάρα

Όπως και στο γενικότερο κοινωνικό πλαίσιο, έτσι και στο ποδοσφαιρικό χώρο, η αππωμάρα καθορίζει τις συμπεριφορές
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Ομόνοια: Τι θέλουν;

Ομόνοια: Τι θέλουν;

Η ασάφεια στις επιδιώξεις της διοίκησης γεννάει ερωτήματα, πιο βασανιστικά και από το ενδεχόμενο να χαθεί το φετινό πρωτάθλημα ...
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Free… Σα Πίντο

Free… Σα Πίντο

Εξοντωτική ποινή… που μοιάζει με γκιλοτίνα στο κεφάλι του Πορτογάλου
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Αμήν!!

Αμήν!!

Άμα έχει «Ανορθωσιάτικο δαίμονα»… θα έχει και θεό
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Μιλώντας για modern football…

Μιλώντας για modern football…

Η απόφαση της Ομόνοιας εκτός από ξένη για τη κοσμοθεωρία μας, θέτει σε νέο επίπεδο τη σχέση οπαδού- ομάδας
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Μεταγραφές;

Μεταγραφές;

Το ερώτημα δεν είναι υπαρξιακό… άπτεται πρακτικών ζητημάτων
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ