ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

De Ζαβού: Στην Ισπανία... στην Ισπανία όμως

Χρίστος Ζαβός

Χρίστος Ζαβός

Είναι απ’ αυτές τις ειδήσεις που δεν πολυενδιαφέρουν το κοινό. Γιατί άλλωστε να ενδιαφέρει τον κύπριο η σύλληψη του πρόεδρου της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου αλλά και του γιού του.

Λοιπόν που λες, ο σενιόρ Άνχελ Μαρία Βιγιάρ είναι ο αντίστοιχος Κουτσοκούμνης στην Ιβηρική χώρα. Με βάση τις διακρίσεις των ισπανικών συλλόγων αλλά και της εθνικής ομάδας, είναι μακράν η πιο πετυχημένη ομοσπονδία αφού σχεδόν μονοπωλούν σε κάθε επίπεδο.

Άρα το έργο του είναι πέρα για πέρα πετυχημένο. Κάποιοι μάλλον θα κάνουν τη δουλειά τους άριστα στη χώρα των ταυρομαχιών. Επί τούτου πολλές ήταν οι φορές που ο σενιόρ κατηγορήθηκε από τους ευρωπαίους ότι θέτει σε ισχύ την ιδιότητα που έχει ως αντιπρόεδρος της ΟΥΕΦΑ.

Υπεύθυνος μάλιστα για θέματα διαιτησίας. Δεν ξέρω μπορεί και να έχουν δίκαιο οι εταίροι στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Άμα θυμηθείς κιόλας κάτι σφυρίγματα που παίρνουν είτε η Μπάρτσα είτε η Ρεάλ, ισχυροποιείται ακόμη περισσότερο η θέση τους.

Δεν έχει όμως σημασία. Ο παντοδύναμος σενιόρ Βίγιαρ συνελήφθη μαζί με τον γιό του για υπεξαίρεση, δωροδοκία και πλαστογραφία, ενώ ειδικά για τον Βιγιάρ τονίζεται πως χρηματοδοτούσε τοπικές ενώσεις ούτως ώστε να «εξαγοράζει» τις ψήφους τους και να διατηρεί τη θέση ως επικεφαλής της Ομοσπονδίας… κάτι μου θυμίζει αυτό.

Όπως και να έχει όπως δήλωσε ο υπουργός αθλητισμού της Ισπανίας… «οι νόμοι έχουν ισχύ για όλους».

Και κάπου εδώ σε πιάνουν για γέλια. Ο άνθρωπος που έφερε το ισπανικό ποδόσφαιρο στην πρώτη θέση παγκοσμίως συλλαμβάνεται. Και ο κάθε παραγοντίσκος, μικρό ή μεγαλοαπατεώνας του νησιού μας κάνει ότι του κατέβει στο κεφάλι χωρίς να πάει να δώσει ούτε μια κατάθεση.

Ξέχασα κιόλας. Οι διωκτικές αρχές της Ισπανίας, όπως λέει το ρεπορτάζ, κατέληξαν στη σύλληψη του πατήρ και υιού Βιγιάρ μετά πό κολοσσιαία επιχείρηση του τμήματος καταπολέμησης της διαφθοράς της αστυνομίας της χώρας,

Και εδώ γελάς. Λες διωκτικές αρχές και γελάς. Σκέφτεσαι καμιά παρτίδα τάβλι σε κανά γραφείο με την εικόνα του Μακάριου από πάνω τους. 

Δεν θα πούμε άλλα. Στην Ισπανία συμβαίνουν αυτά… στην Ισπανία όμως.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Χρίστος Ζαβός

De Ζαβού: Τελευταία Ενημέρωση

De Ζαβού:  Επί της ουσίας

De Ζαβού: Επί της ουσίας

Η ουσία στην τελική είναι ότι ο Απόλλωνας αν είναι να πάει μπροστά θα πρέπει να είναι ενωμένος
Χρίστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
De Ζαβού: Διαφθορά…

De Ζαβού: Διαφθορά…

Σ’ ένα τέτοιο περιβάλλον που τόσο έχει μολυνθεί από τη διαφθορά, επικρατεί η θεωρία του «μπάστε σκύλοι αλέστε»
Χρίστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
De Ζαβού: Φτου!!!

De Ζαβού: Φτου!!!

Η ΑΕΛ είναι εκεί, βελτιώνεται και βγάζει ποδοσφαιρική υγεία
Χρίστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
X