ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ας τον πάνε στο Survivor

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Έχουν περάσει λίγα 24ωρα μετά τις δηλώσεις του Μάριου Παναγή και όπως ήταν αναμενόμενο… τσιμουδιά. Άμα έκανε δηλώσεις κάποιος για το Survivor θα γινόταν περισσότερο νταβαντούρι.

Άμα όμως ένας πρώην διεθνής διαιτητής καταγγέλλει επώνυμα το «συνδικάτο» που κυριαρχεί στο ποδόσφαιρο εις τη νήσο Κύπρο δεν νοιάζεται κανείς. Ακόμη και το ραδιόφωνο που έκανε τις δηλώσεις έκλεισε το θέμα στο πι και φι. Ούτε και μια αναφορά στ’ άλλα Μέσα που διαθέτουν.

Άμα αποκάλυπτε καμιά μεταγραφή θα είχαν τρελαθεί και αυτοί όπως όλο το σινάφι μας με «αποκλειστικά» ή «αποκαλυπτικά». Πάνω σ’ αυτά είμαστε όλοι μανούλες. Άμα όμως πρόκειται για την κάθαρση του αθλήματος, όλοι μας, κρυβόμαστε όπως οι κότες στα κοτέτσια τους.

Σε μια άλλη χώρα, όπου η Δικαιοσύνη νοιάζεται για την δημοκρατία και την πάταξη της εγκληματικότητας τα δεδομένα  θα ήταν διαφορετικά.

Οι δημοσιογράφοι θα είχαν ξεσκιστεί στα ρεπορτάζ, η αστυνομία θα έμπαινε στη διαδικασία ερευνών και γιατί όχι να προβεί σε συλλήψεις, οι παράγοντες του ποδοσφαίρου όσοι έχουν τσίπα, θα είχαν διαμορφώσει την υπερασπιστική τους θέση ή ανάλογα θα συμπορεύονταν με τον διαιτητή, η Ομοσπονδία θα στεκόταν δίπλα του σαν αποκούμπι και η κοινή γνώμη θα απαιτούσε τα αποτελέσματα της έρευνας.

Σε μια κανονική χώρα όλα αυτά. Γιατί στην Κύπρο τίποτα δεν ισχύει από τα πιο πάνω. Αντιθέτως έχει στηθεί ένας μηχανισμός απαξίωσης του Παναγή, τον οποίο λίγο πολύ θέλουν να παρουσιάσουν ως ψυχάκια ή γραφικό που «επιζητά τη δημοσιότητα».

Με πρώτο και καλύτερο τον ίδιο τον Υπουργό Δικαιοσύνης του νησιού!!! Ο οποίος στην απάντηση που κοινοποίησε στα ΜΜΕ σε σχέση με τα λεγόμενα του διαιτητή, λίγο πολύ μας είπε ότι ο καταγγέλλων μιλάει ανυπόστατα έχοντας ως βασικό κίνητρο λίγη περισσότερη δημοσιότητα. Με λίγα λόγια παραφρονεί. 

Γιατί αν όντως ένα άτομο, καταγγέλλει επώνυμα άτομα και καταστάσεις, χωρίς να έχει κάποια υπόσταση, θέτει τον εαυτό του σε κίνδυνο. Στην Κύπρο είμαστε, μέχρι και σε κομμωτήρια ή σουβλατζίδικα γίνονται απόπειρες.  Αυτός που βάζει τον εαυτό του απέναντι σε άτομα που κυριαρχούν στο άθλημα απλά και μόνο για να γίνει λίγο περισσότερο διάσημος, τότε είναι παράφρων.

Σε  μια άλλη χώρα, ο Υπουργός Δικαιοσύνης θα τον είχε πάρει αγκαλιά και θα τον έθετε υπό την προστασία του. Αντί αυτού, του επιτίθεται και τον καλεί λίγο πολύ να συνετιστεί σταματώντας να μιλά δημόσια.

Μήπως έχει δίκαιο κιόλας ο Ιωνάς; Μήπως τελικά στόχος του Παναγή είναι να ενταχθεί στην ομάδα των Διασήμων στο Β κύκλο του τηλεοπτικού show; 

Έτσι όπως πάει ο «μηχανισμός» τον Παναγή που είναι απελπιστικά μόνος, είτε θα τον πάνε στον Άγιο Δομίνικο, είτε σε καμία ψυχιατρική πτέρυγα εκεί κοντά στη Λευκωσία. Και ζήσαμε εμείς καλά… και αυτοί όπως πάντα καλύτερα.

 

De Ζαβού: Τελευταία Ενημέρωση

Υπόκλιση

Υπόκλιση

Το μήνυμα της νίκης απευθύνεται όχι στους αντιπάλους, μα όσους εμπλέκονται στο παρόν και το μέλλον της ομάδας
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Αδέλφια Ασιάτες!!!

Αδέλφια Ασιάτες!!!

Μετά από τόσα χρόνια ανεπανάληπτων επιτυχιών και συγκινήσεων, κρίνεται ως αναγκαία η εξεύρεση ενός νέου μοντέλου.
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Τι ομάδα είστε;

Τι ομάδα είστε;

Η απάντηση δόθηκε επανειλημμένα, το ερώτημα πια είναι άλλο και πολύ πιο ουσιώδες
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Legalize it…

Legalize it…

Η «ποινικοποίηση» των πανηγυρισμών, πάει κόντρα στο ποδόσφαιρο
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Αππωμάρα

Αππωμάρα

Όπως και στο γενικότερο κοινωνικό πλαίσιο, έτσι και στο ποδοσφαιρικό χώρο, η αππωμάρα καθορίζει τις συμπεριφορές
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Ομόνοια: Τι θέλουν;

Ομόνοια: Τι θέλουν;

Η ασάφεια στις επιδιώξεις της διοίκησης γεννάει ερωτήματα, πιο βασανιστικά και από το ενδεχόμενο να χαθεί το φετινό πρωτάθλημα ...
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Free… Σα Πίντο

Free… Σα Πίντο

Εξοντωτική ποινή… που μοιάζει με γκιλοτίνα στο κεφάλι του Πορτογάλου
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Αμήν!!

Αμήν!!

Άμα έχει «Ανορθωσιάτικο δαίμονα»… θα έχει και θεό
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Μιλώντας για modern football…

Μιλώντας για modern football…

Η απόφαση της Ομόνοιας εκτός από ξένη για τη κοσμοθεωρία μας, θέτει σε νέο επίπεδο τη σχέση οπαδού- ομάδας
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Μεταγραφές;

Μεταγραφές;

Το ερώτημα δεν είναι υπαρξιακό… άπτεται πρακτικών ζητημάτων
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ