ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ας τον πάνε στο Survivor

Χρίστος Ζαβός

Χρίστος Ζαβός

Έχουν περάσει λίγα 24ωρα μετά τις δηλώσεις του Μάριου Παναγή και όπως ήταν αναμενόμενο… τσιμουδιά. Άμα έκανε δηλώσεις κάποιος για το Survivor θα γινόταν περισσότερο νταβαντούρι.

Άμα όμως ένας πρώην διεθνής διαιτητής καταγγέλλει επώνυμα το «συνδικάτο» που κυριαρχεί στο ποδόσφαιρο εις τη νήσο Κύπρο δεν νοιάζεται κανείς. Ακόμη και το ραδιόφωνο που έκανε τις δηλώσεις έκλεισε το θέμα στο πι και φι. Ούτε και μια αναφορά στ’ άλλα Μέσα που διαθέτουν.

Άμα αποκάλυπτε καμιά μεταγραφή θα είχαν τρελαθεί και αυτοί όπως όλο το σινάφι μας με «αποκλειστικά» ή «αποκαλυπτικά». Πάνω σ’ αυτά είμαστε όλοι μανούλες. Άμα όμως πρόκειται για την κάθαρση του αθλήματος, όλοι μας, κρυβόμαστε όπως οι κότες στα κοτέτσια τους.

Σε μια άλλη χώρα, όπου η Δικαιοσύνη νοιάζεται για την δημοκρατία και την πάταξη της εγκληματικότητας τα δεδομένα  θα ήταν διαφορετικά.

Οι δημοσιογράφοι θα είχαν ξεσκιστεί στα ρεπορτάζ, η αστυνομία θα έμπαινε στη διαδικασία ερευνών και γιατί όχι να προβεί σε συλλήψεις, οι παράγοντες του ποδοσφαίρου όσοι έχουν τσίπα, θα είχαν διαμορφώσει την υπερασπιστική τους θέση ή ανάλογα θα συμπορεύονταν με τον διαιτητή, η Ομοσπονδία θα στεκόταν δίπλα του σαν αποκούμπι και η κοινή γνώμη θα απαιτούσε τα αποτελέσματα της έρευνας.

Σε μια κανονική χώρα όλα αυτά. Γιατί στην Κύπρο τίποτα δεν ισχύει από τα πιο πάνω. Αντιθέτως έχει στηθεί ένας μηχανισμός απαξίωσης του Παναγή, τον οποίο λίγο πολύ θέλουν να παρουσιάσουν ως ψυχάκια ή γραφικό που «επιζητά τη δημοσιότητα».

Με πρώτο και καλύτερο τον ίδιο τον Υπουργό Δικαιοσύνης του νησιού!!! Ο οποίος στην απάντηση που κοινοποίησε στα ΜΜΕ σε σχέση με τα λεγόμενα του διαιτητή, λίγο πολύ μας είπε ότι ο καταγγέλλων μιλάει ανυπόστατα έχοντας ως βασικό κίνητρο λίγη περισσότερη δημοσιότητα. Με λίγα λόγια παραφρονεί. 

Γιατί αν όντως ένα άτομο, καταγγέλλει επώνυμα άτομα και καταστάσεις, χωρίς να έχει κάποια υπόσταση, θέτει τον εαυτό του σε κίνδυνο. Στην Κύπρο είμαστε, μέχρι και σε κομμωτήρια ή σουβλατζίδικα γίνονται απόπειρες.  Αυτός που βάζει τον εαυτό του απέναντι σε άτομα που κυριαρχούν στο άθλημα απλά και μόνο για να γίνει λίγο περισσότερο διάσημος, τότε είναι παράφρων.

Σε  μια άλλη χώρα, ο Υπουργός Δικαιοσύνης θα τον είχε πάρει αγκαλιά και θα τον έθετε υπό την προστασία του. Αντί αυτού, του επιτίθεται και τον καλεί λίγο πολύ να συνετιστεί σταματώντας να μιλά δημόσια.

Μήπως έχει δίκαιο κιόλας ο Ιωνάς; Μήπως τελικά στόχος του Παναγή είναι να ενταχθεί στην ομάδα των Διασήμων στο Β κύκλο του τηλεοπτικού show; 

Έτσι όπως πάει ο «μηχανισμός» τον Παναγή που είναι απελπιστικά μόνος, είτε θα τον πάνε στον Άγιο Δομίνικο, είτε σε καμία ψυχιατρική πτέρυγα εκεί κοντά στη Λευκωσία. Και ζήσαμε εμείς καλά… και αυτοί όπως πάντα καλύτερα.

 

De Ζαβού: Τελευταία Ενημέρωση

De Ζαβού: Διαφθορά…

De Ζαβού: Διαφθορά…

Σ’ ένα τέτοιο περιβάλλον που τόσο έχει μολυνθεί από τη διαφθορά, επικρατεί η θεωρία του «μπάστε σκύλοι αλέστε»
Χρίστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
De Ζαβού: Φτου!!!

De Ζαβού: Φτου!!!

Η ΑΕΛ είναι εκεί, βελτιώνεται και βγάζει ποδοσφαιρική υγεία
Χρίστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
X