ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πρωτοκλασάτος Κύπριος!!!

Χρίστος Ζαβός

Χρίστος Ζαβός

Με αφορμή τις δηλώσεις του Παντελή που θέλει λέει πρωτοκλασάτο κύπριο, κάτσαμε χθες και σκεφτόμασταν ποιος διάολος μπορεί να είναι αυτός;

Πρωτοκλασάτος και κύπριος άντε να είναι καμιά δεκαριά, δεν μπορεί να είναι περισσότεροι. Δεν έχει όμως και πολλή σημασία. Άντε και αν είναι ο Αρτυματάς… το πιο hot όνομα που μπορεί να καλύπτει τις φιλοδοξίες του Παντελή.

Αλλού είναι το θέμα. Είμαστε στο 2017 και ακόμη οι ομάδες μας δεν γνωρίζουν τον τρόπο, δεν διαθέτουν καν τη  στοιχειώδη γνώση για το πώς να «εκκολάψουν» ποδοσφαιριστές.

Άσε τώρα με τον Πιέρο και κανά άλλους δύο, που και αυτοί τυχαία βγήκαν στην επιφάνεια. Γιατί άμα δεν είχε τραυματιστεί ο Χ ή ο Ψ περίεργος δεν θα τους γνωρίζαμε ποτέ. Τελευταίο παράδειγμα ο Παπαδόπουλος της Ανόρθωσης. Δεν ξέρω τι θα κάνει το παιδί αλλά είναι κανείς που αρνείται ότι αξίζει μιας ευκαιρίας;

Εκτός από τον Απόλλωνα ο οποίος κάθε χρόνο κάτι έχει να παρουσιάσει από το Κολόσσι, όλες οι υπόλοιπες ομάδες δεν έχουν τα cojones να εμπιστευτούν τους κύπριους. Να τους δώσουν την ευκαιρία, να τους βελτιώσουν, να τους ανδρώσουν ποδοσφαιρικά.

Άμα είναι τα παίρνουν των γονιών είναι μες την καλοσύνη. Άμα όμως φτάσει η ώρα να πάρει κάποιος την ευκαιρία του, τρέχουν στο μεγάλο- μάνατζερ να τους φέρει κανά παικταρά και άμα μείνουν και κάτι ψιλά να τα βάλουν στην τσέπη.

Αυτή είναι η τεχνογνωσία των φωστήρων του αθλήματος. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο το κυπριακό πρωτάθλημα εργοδοτεί  τους περισσότερους ξένους αναλογικά σε σχέση με τα υπόλοιπα 31 (!!) πρωταθλήματα έτσι όπως κατατάσσονται στον πίνακα αξιολόγησης της ΟΥΕΦΑ.

Είμαστε και σ’ αυτό πρώτοι. Στην ασχετοσύνη δηλαδή. Είναι που είναι οι παράγοντες παντελώς άσχετοι άμα λάβεις υπόψη και την εγκληματική αδιαφορία της Ομοσπονδίας θα καταλάβεις γιατί είμαστε πρώτοι στον πίνακα.

Και μου λέει ο Παντελή για πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή. Λες και θα πάρει τον Σαββίδη, τον Ιωάννου, τον Μαυρουδή, τον Γιαγκουδάκη ή τον Φοίβο τον Βραχίμη. Μαλακίες στο τετράγωνο.

Κάτσε να σου πω και το χειρότερο δε. Ενώ είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι οι ομάδες δεν είναι ικανές ν’ αναδείξουν παίκτες, τρέχουν όλοι οι γονείς στις ακαδημίες για να καμαρώσουν το Μέσι του σπιτιού τους.

Σχιζοφρένεια ή βλακεία; Ευτυχώς που δεν υπάρχει πίνακας σ’ αυτό τον τομέα γιατί μάλλον πρώτοι θα ήμασταν πάλι.

De Ζαβού: Τελευταία Ενημέρωση

De Ζαβού: Ημι- παράνομος χώρος…

De Ζαβού: Ημι- παράνομος χώρος…

Η ανυπαρξία ή η ανεπάρκεια των διωκτικών αρχών σε συνδυασμό με την παθητικότητα που δείχνει η Πολιτεία, έχουν πλέον καταστήσει ...
Χρίστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
X