ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φέρε μαλλί… δωρεάν σμιλί

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Λοιπόν πας στην ΖΑΚΟ και παίρνεις τα μέτρα που θέλεις. Άμα είναι αγοράκι παίρνεις μπλε/ γαλάζιο άμα είναι κορίτσι ζητάς  ροζ.

Τώρα φεύγει ο χειμώνας άμα όμως είναι να πλέξεις κανά κασκόλ ή σκουφί για του χρόνου , πάρε συμβουλή από την πωλήτρια ίσως σε βοηθήσει να καταλήξεις σε μια απόφαση.

Μετά έρχεσαι εδώ μαζί μας και ξεκινάμε διάφορες τεχνικές. Θα έρθουν και πέντ’ έξι γιαγιάδες για να μας μεταφέρουν τα μυστικά τους. 

Εμείς έχουμε ήδη μάθει ρωτώντας από δω και από κει. Ίσιους, ανάποδα, σταυρωτούς και σου βγαίνει «φοινικούα» σχέδιο για να το βάλεις πάνω από την τηλεόραση. Άμα είναι plasma, τότε θα πλέξουμε ευθεία γραμμή. Έτσι για να διατηρούμε τις παραδόσεις. 

Φέρε εσύ το μαλλί και εμείς θα προσφέρουμε διάφορα αναψυκτικά, μακαρόνια του φούρνου, κουραμπιέδες,  ππαλουζέ και γλυκό καρυδάκι. Και ξεκινάμε το πλέξιμο.

Στην εκδήλωση αναμένεται να παρευρεθούν και άτομα κάπως γνωστά εις την κοινωνία. Εξ όσων γνωρίζουμε θα είναι μαζί μας ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους, ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Αντρέας Καραπατάκης και ίσως και ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Αντρέας Παντελή.

Για τον πρόεδρο της Ομόνοιας δεν είμαι σίγουρος γιατί απ’ ότι έχουμε μάθει ίσως πάει στην Αγγλία για να παραμείνει στο σπίτι του Τζον Κάρβερ για λίγες μέρες. Μάλιστα τα κουτσομπολιά λένε ότι θα παρακολουθήσουν στο Λονδίνο το μιούζικαλ «Φάντασμα της όπερας». Τα εισιτήρια έκοψε ο Κάρβερ μέσω ιντερνέτ όταν έψαχνε πληροφορίες για το πώς ν’ αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα στο κύπελλο.

Βασικός χορηγός της εκδήλωσης θα είναι ο δια βίου διευθυντής της ΚΟΠ Ανθούλης Μυλωνά ο οποίος θα προσφέρει δωρεάν σμιλί σ’ όλους.

Σ’ ένα άλλο παράλληλο σύμπαν ο λογιστής του ΑΠΟΕΛ νομίζει ότι κολυμπά στο θησαυροφυλάκιο του Σκρούτζ Μακ Ντακ, δεν έχει όμως ανιψάκια .

Ο ταξιδιωτικός πράκτορας (Ανδρόνικος μου έχει πει ένας φίλος ότι λέγεται)  προγραμματίζει το ταξίδι για τους οκτώ της διοργάνωσης αφού στους 16 θεωρεί σίγουρο ότι θα περάσουν.

Ο αρχιτέκτονας οραματίζεται το νέο γήπεδο και έχει ήδη έτοιμο το αρχικό σχέδιο. Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ προσθέτει και άλλους χορηγούς και έχει στα υπόψη την κεντρική τράπεζα της Βασκωνίας. 

Ο σκάουτερ έσβησε ότι δεδομένο ότι είχε στη λίστα και ξεκίνησε να βλέπει τις ομάδες στην Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία που βρίσκονται από τη μέση και πάνω του βαθμολογικού πίνακα. Κοιτάει και λίγο NBA έτσι για την πλάκα και ενώ όλοι εμείς συνεχίζουμε… σταυρωτά, ίσια, πλάγια για να κάνουμε τη φοινικούα.

Ο δημοσιοσχετίστας προγραμματίζει πάρτι στο προεδρικό με Dj Tiesto  και σκέφτεται να ζητήσει από τον πρόεδρο να φύγει το συγκεκριμένο βράδυ και να πάει στη Λεμεσό να διανυκτερεύσει.

Ο  κύριος Αντωνάκης περιμένει την ευρωπαϊκή πορεία του ΑΠΟΕΛ το 2048-2049, ευχόμενος το 2048 να περάσει όσο γρήγορα γίνεται γιατί άλλοι κλείνουν 100 χρόνια ζωής. 

Τέλος ν’ αναφέρουμε ότι η εκδήλωση θα συνεχιστεί μάλλον για τα επόμενα δέκα χρόνια.

 Υ.Γ Για τον τεράστιο Τόμας, τον εμβληματικό Νούνο, την  «αγάπη» Βινίσιους και το Λεμεσιανό Γιώργο τι να πούμε και εμείς… τα λένε όλοι οι άλλοι.

 

 

De Ζαβού: Τελευταία Ενημέρωση

Υπόκλιση

Υπόκλιση

Το μήνυμα της νίκης απευθύνεται όχι στους αντιπάλους, μα όσους εμπλέκονται στο παρόν και το μέλλον της ομάδας
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Αδέλφια Ασιάτες!!!

Αδέλφια Ασιάτες!!!

Μετά από τόσα χρόνια ανεπανάληπτων επιτυχιών και συγκινήσεων, κρίνεται ως αναγκαία η εξεύρεση ενός νέου μοντέλου.
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Τι ομάδα είστε;

Τι ομάδα είστε;

Η απάντηση δόθηκε επανειλημμένα, το ερώτημα πια είναι άλλο και πολύ πιο ουσιώδες
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Legalize it…

Legalize it…

Η «ποινικοποίηση» των πανηγυρισμών, πάει κόντρα στο ποδόσφαιρο
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Αππωμάρα

Αππωμάρα

Όπως και στο γενικότερο κοινωνικό πλαίσιο, έτσι και στο ποδοσφαιρικό χώρο, η αππωμάρα καθορίζει τις συμπεριφορές
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Ομόνοια: Τι θέλουν;

Ομόνοια: Τι θέλουν;

Η ασάφεια στις επιδιώξεις της διοίκησης γεννάει ερωτήματα, πιο βασανιστικά και από το ενδεχόμενο να χαθεί το φετινό πρωτάθλημα ...
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Free… Σα Πίντο

Free… Σα Πίντο

Εξοντωτική ποινή… που μοιάζει με γκιλοτίνα στο κεφάλι του Πορτογάλου
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Αμήν!!

Αμήν!!

Άμα έχει «Ανορθωσιάτικο δαίμονα»… θα έχει και θεό
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Μιλώντας για modern football…

Μιλώντας για modern football…

Η απόφαση της Ομόνοιας εκτός από ξένη για τη κοσμοθεωρία μας, θέτει σε νέο επίπεδο τη σχέση οπαδού- ομάδας
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
Μεταγραφές;

Μεταγραφές;

Το ερώτημα δεν είναι υπαρξιακό… άπτεται πρακτικών ζητημάτων
Χρήστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ