ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέλος ο Μπάουσα από την Αργεντινή

24sports team

info@24sports.com.cy

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκονται ώρες οι διοικούντες την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής. Εδώ και λίγες ώρες, ο Εντγάρδο Μπάουσα αποτελεί και επίσημα παρελθόν, «πληρώνοντας το μάρμαρο» για την απογοητευτική πορεία της εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μετά την ήττα από τη Βολιβία, η «αλμπισελέστε» βρίσκεται στην 5η θέση του προκριματικού ομίλου στη ζώνη της Νοτίου Αμερικής και θα χρειαστεί να κάνει μια μίνι υπέρβαση στις εναπομείνασες αγωνιστικές για να πάρει ένα από τα εισιτήρια για την τελική φάση, που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2018 στα γήπεδα της Ρωσίας. Σε οχτώ παιχνίδια στην τεχνική ηγεσία της Αργεντινής, ο μέχρι πρότινος ομοσπονδιακός τεχνικός μέτρησε τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Βασικός στόχος των διοικούντων για να τον διαδεχθεί είναι ο προπονητής της Σεβίλλης, Χόρχε Σαμπάολι και για τον λόγο αυτό ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας, Τσίκι Τάπια ετοιμάζει ταξίδι στην Ισπανία για να συναντηθεί με τον Αργεντινό πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Χιλής.


Πηγή : www.sport-fm.gr

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X