ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έκλαψαν και τα τσιμέντα στο Σαπεκοένσε – Νασιονάλ (video)

Ανατριχίλα... Μόνο αυτό μπορεί να περιγράψει όσα έγιναν στο παιχνίδι της Σαπεκοένσε με την Νασιονάλ, λίγους μήνες μετά τον τελικό που δεν έγινε ποτέ, εξαιτίας της αεροπορικής τραγωδίας.

Η Σαπεκοένσε επικράτησε με 2-1 της Ατλέτικο Νασιονάλ. Αυτό και τέλος όσον αφορά την αντιπαλότητα...

Γιατί η συνάντηση των δύο ομάδων, λίγους μήνες μετά την αεροπορική τραγωδία πριν τον μεταξύ τους τελικό για το Κόπα Σουνταμερικάνα που δεν έγινε ποτέ, ήταν κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι.

Οι σχέσεις των δύο ομάδων και οι μεταξύ τους δεσμοί μετά από όλο αυτό που έγινε στο Μενεγίν είναι απίστευτες, ειδικά μετά την απόφαση της Νασιονάλ, να χαρίσει το τρόπαιο στην ομάδα που έχασε τα πάντα στην αεροπορική τραγωδια που συγκλόνισε τον πλανήτη.

Και οι φίλοι της Σαπεκοένσε, ΔΕΝ το ξέχασαν. Ούτε φάνηκαν αχάριστοι. Στην πρώτη επίσκεψη της Νασιονάλ στην Βραζιλία, ήταν όλοι εκεί, για να πουν από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ και να αποδείξουν ότι το παιχνίδι είναι παιχνίδι και δεν μπορεί να ξεπεράσει την κανονική ζωή.

Οι αποστολή της Νασιονάλ δέχθηκε την αποθέωση παντού. Στο αεροδρόμιο, στο ξενοδοχείο... παντού. Και κυρίως στο γήπεδο.
Και όταν οι επιζώντες της τραγωδίας, βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο αγκαλιασμένοι με τους αντιπάλους τους, έκλαψα και τα τσιμέντα, έκλαψαν ακόμα και τα δοκάρια.

Κανείς δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα του, κανείς δεν μπόρεσε να μην γυρίσει πίσω τον χρόνο και να θυμηθεί όσα έγιναν εκείνη την αποφράδα μέρα της 29ης του Νοέμβρη του 2016.

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X