ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Μόνο δύο ομάδες προσφέρθηκαν να μας βοηθήσουν»

Αποκαλύψεις από τον πρόεδρο της Σαπεκοένσε σχετικά με τις ομάδες που βοήθησαν ή έστω έκαναν γνωστή την πρόθεσή τους να βοηθήσουν.

Στα λόγια έμειναν οι περισσότερες ομάδες που δήλωναν πρόθυμες να βοηθήσουν την Σαπεκοένσε να σταθεί στα πόδια της μετά το αεροπορικό δυστύχημα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους οι ποδοσφαιριστές και μέλη της.

Ο πρόεδρος της, σήμερα σε δηλώσεις που έκανε υποστήριξε ότι μόνο δυο ομάδες βοήθησαν ή έστω προσφέρθηκαν να παρέχουν κάποια βοήθεια.

Η Μπαρτσελόνα και η Ρόμα!

«Οι μοναδικές ομάδες που προσφέρθηκαν να μας βοηθήσουν ήταν η Μπαρτσελόνα και η Ρόμα. Οι μπλαουγκράνα έθεσαν εαυτούς διαθέσιμους, προσκαλώντας μας στο Trofeo Gamper που θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Αύγουστο, με τα έσοδα από αυτό το παιχνίδι να τα μοιράζονται μαζί μας», ανέφερε ο Πλίνιο Νταβίντ ντε Νες Φίλιο στο FOX SPORTS και συνέχισε:

«Είμαι ευγνώμων σε όλους αυτούς που, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, έδειξαν αλληλεγγύη απέναντί μας. Η Ρόμα μας έκανε και εκείνη πρόταση για να παίξουμε μεταξύ μας φιλικό παιχνίδι αλλά έχουμε ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, με σχεδόν τρία παιχνίδια την εβδομάδα και είναι δύσκολο να βρούμε χώρο για να παίξουμε», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση