ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έτσι επηρέαζε ο πρόεδρος της Μπόκα τους διαιτητές

Σάλος έχει προκληθεί στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής, αφού έχουν έρθει στο φως συνομιλίες που «καίνε» τον πρόεδρο της Μπόκα Τζούνιορς, Ντάνιελ Ανχελίσι ο οποίος προσπαθεί να επηρεάσει τις αποφάσεις των αξιωματούχων και της ομοσπονδίας, υπέρ της ομάδας του. Όλα αυτά, με μόλις μερικά τηλεφωνήματα που δείχνουν τη δύναμη του.

Στις τηλεφωνικές συνομιλίες που αποκάλυψε τηλεοπτικός σταθμός, ο πρόεδρος της Μπόκα αρχικά τον Ιανουάριο του 2015, ζητάει από τον τότε πρόεδρο της FA της Αργεντινής να μεταφερθεί ένα μήνυμα στον διαιτητή στο παιχνίδι Μπόκα – Βελέζ.

Το μήνυμα που μεταφέρθηκε ήταν ο διαιτητής... «Να κάνει τα λιγότερα λάθη».

«Μίλα εσύ απευθείας μαζί του. Να του πεις ότι η Μπόκα παίζει πολλά σε αυτόν τον αγώνα. Γι' αυτό να προσπαθήσει να κάνει τα λιγότερα δυνατά λάθη» είπε στο τηλέφωνο ο Ανχελίσι, ενώ ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Σεγούρα του απάντησε: «αναλαμβάνω εγώ. Μη σε απασχολεί το παιχνίδι με τη Βελέζ. Μην έχει αμφιβολία ότι ο νούμερο ένα οπαδός της Μπόκα είμαι εγώ».

Στην άλλη συνομιλία που ήρθε στο φως, ο πρόεδρος της Μπόκα προσπαθεί να επηρεάσει την πειθαρχική επιτροπή, ζητώντας να μην τιμωρηθούν παίκτες της ομάδας του. Τελικά το τηλεφώνημα του ήταν καθοριστικό, αφού τρεις παίκτες της Μπόκα τιμωρήθηκε με δύο αντί για πέντε αγωνιστικές.

«Θέλω να σου ζητήσω μια χάρη. Μίλα με τα παιδιά στην πειθαρχική επιτροπή, με αυτούς που θα είναι υπέρ μας, όχι με τους άλλους. Πες τους ότι χρειάζομαι τους δύο ποδοσφαιριστές για τον αγώνα με τη Βελέζ. Μην τους βάλουν πέντε αγωνιστικές. Τρεις και δύο είναι καλά. Θα τις εκτίσουν στα φιλικά και θα παίξουν με τη Βελέζ. Καταλαβαίνεις;» ήταν το μήνυμα του Ανχελίσι. Η απάντηση από τον πρόεδρο της πειθαρχικής ήταν η εξής: «Αν θέλεις, θα γράψω εγώ την απολογία των δύο ποδοσφαιριστών. Αν, όμως, τους τιμωρήσουμε μόνο με δύο αγωνιστικές, φοβάμαι ότι θα εκτεθούμε».

www.sport-fm.gr 

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση