ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Έγραψε» πάλι ο Μαραντόνα!

Τείνει να γίνει θεσμός: Κάθε συνέντευξη του Μαραντόνα εμπεριέχει ατάκες-φωτιά! Σαν αυτές που ξεστόμισε για Μέσι, Ικάρντι και ομοσπονδία Αργεντινής… αφότου ζήτησε δουλειά από τον Ινφαντίνο!

Τρομερές ατάκες -για άλλη μια φορά- από τον Μαραντόνα σε συνέντευξή του.

Ο Αργεντινός έπιασε στο στόμα του Ικάρντι και ομοσπονδία Αργεντινής, με τον Μέσι να τη… γλιτώνει, όχι, όμως και όσοι τον κράζουν, επειδή δεν έχει οδηγήσει τη χώρα του σε ένα Μουντιάλ.

«Δεν ανέχομαι να μην αναγνωρίζουν τον Μέσι, επειδή δεν κέρδισε Μουντιάλ. Στα 56 μου χρόνια δεν έχω δει τίποτα σαν τον Λέο», είπε για τον Μέσι.

Στη συνέχεια… περιέλαβε την ομοσπονδία της Αργεντινής: «Το ποδόσφαιρο της χώρας μου υποβαθμίζεται. Αν δεν αρχίσει άμεσα, ο κόσμος θα συγκρούεται στους δρόμους. Ζήτησα από τον Ινφαντίνο να με προσλάβει στη FIFA, γιατί ξέρω ποιος είναι βρώμικος και ποιος κάνει κακό στην ομοσπονδία».

Από το στόχαστρό του δεν ξέφυγε ούτε ο Ικάρντι, που, θυμίζουμε, «έκλεψε» την… αγαπητικιά του Μάξι Λόπες: «Είναι προδότης. Αν σε καλέσουν να φας σε ένα σπίτι, δεν μπορεί να κοιτάζεις την οικοδέσποινα... Εγώ έτσι το βλέπω…».

Λατινική Αμερική: Τελευταία Ενημέρωση