ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

L’ Equipe: «Ο Εμπαπέ θέλει Παρί»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί, όπως αναφέρει η σημερινή L’ Equipe. Ποιο το βασικό εμπόδιο.

Φαίνεται πως δεν είναι… αστείο! Μετά τον Νεϊμάρ, η Παρί «ορέγεται» και τον Κιλιάν Εμπαπέ και σύμφωνα με τη σημερινή L’ Equipe, ο νεαρός επιθετικός επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στους Παριζιάνους.

Μάλιστα ο 18χρονος άσος φέρεται να έχει ενημερώσει μέσω των εκπροσώπων του τις υπόλοιπες ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν για την προτίμησή του.

Όπως σημειώνει, ωστόσο, το γαλλικό δημοσίευμα δεν έχουν γίνει συζητήσεις ανάμεσα σε Παρί και Μονακό. Βασικό μέλημα για τους Άραβες ιδιοκτήτες είναι να μην προκύψει κανένα πρόβλημα με το Financial Fair Play, καθώς μια μεταγραφή του Εμπαπέ μπορεί να φτάσει τα 180 εκατ. ευρώ. Ωστόσο οι άνθρωποι της Παρί αναζητούν τη φόρμουλα για να κάνουν μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων τη δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή της ιστορίας και να έχουν δαπανήσει συνολικά 400 εκατ. ευρώ για δύο παίκτες.

 

 

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

Η Παρί απειλεί τον Νεϊμάρ

Η Παρί απειλεί τον Νεϊμάρ

Να αφήσει τον Νεϊμάρ ανενεργό μέχρι το 2022 που τελειώνει το συμβόλαιό του με την Παρί, απειλεί ο πρόεδρος της ομάδας, Αλ ...
 |  ΕΥΡΩΠΗ
Ζήτησε μεταγραφή ο Νεϊμάρ!

Ζήτησε μεταγραφή ο Νεϊμάρ!

Ήταν κάτι που αναμενόταν, όμως τώρα τα πράγματα απλοποιήθηκαν ακόμη περισσότερο, με τον Νεϊμάρ να ζητά από την Παρί Σεν ...
 |  ΕΥΡΩΠΗ
X