ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απειλεί με καταγγελία για Μπαπέ

Εκνευρισμός υπάρχει στη Μονακό για τα όσα έγιναν μέχρι σήμερα στην υπόθεση του Κίλιαν Μπαμπε, καθώς όπως αναφέρει σε ανακοίνωση ο παίκτης έχει ενοχληθεί από άλλες ομάδες χωρίς την δική της άδεια.

Στην ανακοίνωση αναφέρει πως σκέφτεται να προχωρήσει σε καταγγελία στα αρμόδια όργανα.  Σύμφωνα με πληροφορίες, τα «βέλη» της Μονακό στρέφονται πως ΠΣΖ μεριά.

Η ανακοίνωση:

«Η Μονακό θέλει μετά λύπης έχει παρατηρήσει πως «σημαντικοί» ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν κάνει επαφές με τον Κύλιαν Μπαπέ (και τον εκπρόσωπό του) χωρίς την άδειά της.

Η Μονακό θέλει να υπενθυμίσει σε αυτούς του συλλόγους πως τέτοιες πράξεις έρχονται σε αντίθεση με το άρθρο 211 των κανονισμών της Γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας  (LFP) και το άρθρο 18.3 από τους κανονισμούς μεταγραφών της FIFA.

Για να τερματιστεί αυτή η μη αποδεκτή κατάσταση, η Μονακό αξιολογεί το ενδεχόμενο να ζητήσει από την LFP και τη FIFA να προχωρήσουν σε πειθαρχικές διαδικασίες απέναντι στους συλλόγους που παραβίασαν τους κανονισμούς».

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

«Καμπάνα» για Νεϊμάρ

«Καμπάνα» για Νεϊμάρ

Ποινή τριών αγωνιστικών επιβλήθηκε στον Βραζιλιάνο για το επεισόδιο που είχε με οπαδό μετά το τέλος του Κυπέλλου με τη Ρεν ...
24sports team
 |  ΕΥΡΩΠΗ
X