ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μεταγραφολογία στο φόρτε της!

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Παρά το γεγονός πως μέχρι στιγμής η μεταγραφική περίοδος στο εξωτερικό δεν έχει να δείξει πολλές και σπουδαίες μεταγραφές, το σαββατοκυριάκο που μας πέρασε έβγαλε πολλές φήμες. Ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες για... μεγάλους παίκτες.

Ξεκινούμε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Μουρίνιο που φαίνεται πως έβαλε στο μάτι τον αμυντικό της Ντόρτμουντ Μαρκ Μπάρτα. Ο 26χρονος αμυντικός φαίνεται πως έχει εντυπωσιάσει τον Μουρίνιο, ή τουλάχιστον ο Special One έχει βρει στο πρόσωπο του τον παίκτη που θα βοηθήσει τους «Μπέμπηδες» στο να κλείσουν τα κενά στην άμυνα. Βέβαια μέχρι στιγμής οι πληροφορίες από τον διεθνή τύπο αναφέρουν πως η Γιουνάιτεντ έχει κτυπήσει την πόρτα της Ντόρτμουντ και περιμένουν την τιμή.

Έπειτα υπήρξε μια νέα υποψηφιότητα για το μέλλον του Ζιρού. Ο Γάλλος επιθετικός δεν προτίθεται να μείνει στην Άρσεναλ και στον πάγκο και έτσι πολλές ομάδες τον γλυκοκοιτάζουν. Έτσι τα «Ζαχαρωτά» (η Έβερτον) είναι έτοιμη να ρίξει δίχτυα προς τον Γάλλο επιθετικό.

«Κανονιέρης» πρέπει πάντως να θεωρείται ο Λακαζέτ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στον διεθνή τύπο η Άρσεναλ τα έχει βρει σε όλα με τον Λακαζέτ. Έτσι η Άρσεναλ πάει από Γάλλο (Ζιρού) σε Γάλλο (Λακαζέτ).

Εξελίξεις όμως είχαμε και στην Ιταλία με την Γιουβέντους να τα βρίσκει σε όλα με τον Ματουιντί. Ο Γάλλος διεθνής φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με την «Γηραιά Κυρία» και το μόνο που απομένει είναι να το ποσό που θα πάρει η Παρί. Σίγουρα το όλο θέμα έχει αρκετό μέλλον.

Η Γιουβέντους πάντως φαίνεται πως βρήκε ακόμη ένα μνηστήρα για τον Μπονούτσι. Πέραν από την Τσέλσι αλλά και το μυθικό ποσό των περίπου 50 εκ. που θέλουν να δώσουν οι μπλε για τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό, η Μπάρτσα έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι. Οι «Καταλανοί» αναμένεται να καταθέσουν πρόταση για τον κεντρικό αμυντικό και έτσι ο γάμος Μπονούτσι – Τσέλσι φαίνεται να περνά μια κρίση.

Βέβαια πέραν των πιο πάνω ακόμη μερικά κεφάλαια γράφτηκαν σε άλλες περιπτώσεις. Όπως για παράδειγμα το φλερτ Άρσεναλ – Εμπαπέ καλά κρατεί, ενώ η Γιούβε ψάχνεται για τον Ντανίλο της Ρεάλ. Μένει να δούμε πότε θα έχουμε τις πρώτες «μεγάλες» ανακοινώσεις.

 

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση