ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Μένει στην Παρτιζάν ο Λεονάρντο»

Ανατροπή δεδομένων με Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που έχει ακουστεί για τον ΠΑΟΚ και προέρχεται από εξαιρετική σεζόν, θα παραμείνει στην Παρτιζάν όπως αναφέρουν στη Σερβία. 

Κακά μαντάτα για τον Λεονάρντο στον ΠΑΟΚ. 

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός (αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και πίσω από τον επιθετικό) φαινόταν μέχρι πρόσφατα να είναι με το ένα πόδι εκτός Παρτιζάν. Ωστόσο, δημοσίευμα της ιστοσελίδας «mozzartsport.com» αναφέρει ότι σημειώθηκε ανατροπή δεδομένων. Οι ιθύνοντες των νταμπλούχων Σερβίας συναντήθηκαν με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου, Ντμίτρι Σέλουκ και αποφασίστηκε ότι θα παραμείνει στην ομάδα ο Λεονάρντο, που έχει βρεθεί στο «στόχαστρο» και της Σεντ Ετιέν.

Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2019 και όποια ομάδα θελήσει να το σπάσει, μπορεί να το κάνει καταβάλλοντας τη ρήτρα ύψους 2,5 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, η πλευρά του ποδοσφαιριστή δείχνει να έχει αλλάξει στάση μετά τη συνάντηση με κορυφαία στελέχη της Παρτιζάν, καθώς συζητήθηκε το ενδεχόμενο να λάβει μπόνους σε περίπτωση που φθάσει συγκεκριμένο αριθμό τερμάτων ή ασίστ. Πάντως, δεν αναμένεται να υπογράψει φέτος νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Σερβίας. 

Στη φετινή σεζόν ο Λεονάρντο είχε 34 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 24 γκολ και 4 στο Κύπελλο με δύο τέρματα.

 

Πηγή:sport-fm.gr

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση