ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άντεξε και «καπαρώνει» τίτλο η Αντερλεχτ

Πήρε αυτό που ήθελε η Αντερλεχτ από τη Γάνδη και με το 0-0 στην έδρα της αντιπάλου της βρίσκεται πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, μέσω της έκτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Jupiler League.

Η Αντερλεχτ ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα στην έδρα της Γάνδης για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Jupiler League για την κατάκτηση του τίτλου και παρέμεινε στο +5 στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας από τη δεύτερη αντίπαλό της, κάνοντας το σημαντικότερο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ύστερα από τρία ολόκληρα χρόνια, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε των αγώνων κατάταξης και αναγκάζοντας τους γηπεδούχους να ψάχνουν την υπέρβαση για να αλλάξουν τα δεδομένα.

Σε ένα μέτριο ματς, η Γάνδη ήταν πιο επιθετική, οι «αντερλεχτουά» αρκέστηκαν σε αντεπιθέσεις και η «λευκή ισοπαλία» «σφράγισε» τις προσπάθειες αμφοτέρων.

Η σύνθεση της Αντερλεχτ: Μπεκς, Μ’ Μποντζί, Σπάιτς, Απια, Ομπράντοβιτς, Τσίπτσιου, Τρέμπελ (66’ Τίλεμανς), Ντέντονκερ, Χανί, Ατσεαμπόνγκ (86’ Μπρούνο), Τεόντορτζικ (72’ Τελίν)

Μπήκε ξανά στο «κόλπο» εξόδου στο Europa League η Οστάνδη, επικρατώντας με 1-0 εντός έδρας της Σαρλερουά και την πλησίασε στο -2 στις προνομιούχες θέσεις.

sport-fm.gr

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση