ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ο Λουκάκου είναι… αχόρταγος!»

Ο Εντέν Αζάρ μίλησε στην βελγική «Derniere Heure» για την χρονιά που κάνει στην Τσέλσι, αλλά και για το τι πιστεύει για τους συμπαίκτες του, προβαίνοντας σε… αποκαλύψεις.

Μετά την περσινή εφιαλτική σεζόν, ο Εντέν Αζάρ δείχνει αναγεννημένος στην Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε, με αποτέλεσμα να προταθεί για το βραβείο του ποδοσφαιριστή της χρονιάς της P.F.A. (ο αγγλικός Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών) μαζί με τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Ν’Γκολό Καντέ, Αλέξις Σάντσεθ, Ρομέλου Λουκάκου και Χάρι Κέιν. 

Μιλώντας λοιπόν στην βελγική «Derniere Heure», ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι αναφέρθηκε στη σεζόν που κάνει λέγοντας πως «δεν μπορώ να πω αν παίζω καλύτερα απ’ τη σεζόν 2014/15. Πάντως αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως διασκεδάζω πολύ στο χορτάρι». 

Επίσης, ο Βέλγος διατύπωσε την άποψή του πως και ένας αμυντικογενής ποδοσφαιριστής μπορεί να αξίζει ένα βραβείο όπως η «Χρυσή Μπάλα», καθώς όπως είπε «μπορείς να είσαι τοπ ποδοσφαιριστής χωρίς να πετυχαίνεις 15 γκολ. Για μένα, ο Ινιέστα έπρεπε να έχει… 15 “Χρυσές Μπάλες”. Και ποτέ δεν σκόραρε πολύ». 

Ακολούθως, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε για τον Μιτσέλ Μπατσουαγί, ο οποίος δεν έχει δικαιώσει ως τώρα τις προσδοκίες των Λονδρέζων. 

«Πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο. Ή έστω να βρει μια άλλη ομάδα για να επανέλθει. Δεν είναι εύκολο, έκανε μια πολύ καλή χρονιά στην Μαρσέιγ, σκοράροντας πολλές φορές. Τα πηγαίνω καλά μαζί του, εύχομαι να ανακαλύψει και πάλι την ευχαρίστηση του παιχνιδιού και να σκοράρει όπως έκανε τόσα χρόνια στη Σταντάρ Λιέγης και την Μαρσέιγ. Είναι εξαιρετικός επιθετικός». 

Τέλος, ο Αζάρ απάντησε σε ερωτήσεις για τους συμπαίκτες του στην εθνική Βελγίου, με μερικές εκ των απαντήσεών του να είναι ξεκαρδιστικές. 

Ποιος είναι μεγαλύτερος… πολυλογάς της ομάδας; 

«Ο Κουρτουά. Μιλάει πολλές γλώσσες και… μιλάει πολύ»! 

Ποιος είναι ο πιο αστείος; 

«Είμαι ανάμεσα στους Μούσα Ντεμπελέ και τον Γιαν Βερτόνγκεν». 

Ποιος είναι ο πιο έξυπνος; 

«Ο Μέρτενς. Στην προπόνηση καταφέρνει πάντα να έχει τις καλύτερες τοποθετήσεις στις ασκήσεις σε μικρό χώρο. Πιστεύω πως είναι πολύ έξυπνος και στην ζωή του εκτός γηπέδου». 

Ποιος είναι ο πιο καλοντυμένος; 

«Εξαρτάται τι θεωρούμε ως καλό ντύσιμο. Θα έλεγα πάντως τον Τοργκέν» (σ.σ. ο αδερφός του!). 

Ποιος είναι ο πιο… αχόρταγος; 

«Ο Λουκάκου. Εξαιτίας του βάρους του, τρώει πολύ. Θα έλεγα εμένα, αλλά θα πω τον Ρομέλου». 

 

Πηγή:sport-fm.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση