ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ακατάδεκτοι «δράκοι»

Δε δέχτηκε η Πόρτο το «δώρο» που της έκανε το Σάββατο η Μπενφίκα και, παραχωρώντας 1-1 στη Σετούμπαλ, δεν κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας, μέσω της 26ης αγωνιστικής της Superliga.

Η Πόρτο παραχώρησε 1-1 στη Σετούμπαλ στο «Ντραγκάο», στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Superliga, και έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας για πρώτη φορά στη φετινή περίοδο, μετά το 0-0 της Μπενφίκα στην έδρα της Πάσος Φερέιρα το Σάββατο.

Όπερ σημαίνει πως οι «δράκοι» θα βρίσκονταν στο +1 στην κορυφή από τους «αετούς» αν νικούσαν την αντίπαλό τους, παραμένοντας ξανά στο -1 και θα αποκτούσαν αυτοί τώρα ένα πλεονέκτημα κόντρα στην κύρια διεκδικήτρια του τίτλου και ενόψει του μεταξύ τους ντέρμπι σε δύο εβδομάδες στο «Ντα Λουζ».

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στις μεσαίες θέσεις και δε δείχνουν να έχουν στόχους τις επόμενες οκτώ αγωνιστικές.

Οι παίκτες του Νούνο Εσπίριτο ήταν σαφώς ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Κορόνα, όμως αιφνιδιάστηκαν με το γκολ του Ζοάο Καρβάλιο και η ασφυκτική πίεση που άσκησαν στα αντίπαλα καρέ στη συνέχεια δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Στο -1 από την προνομιούχο πεντάδα βρέθηκε η Μαρίτιμο, η οποία νίκησε 3-1 την Αρούκα εντός έδρας και την άφησε στις χαμηλές θέσεις.

Μείωσε στο -1 τη διαφορά της απ την Τσάβες στη μέση της βαθμολογίας η Φεϊρένσε, νικώντας με 3-2 εντός έδρας σε ένα συναρπαστικό ματς.

sport-fm.gr

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση