ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αφαίρεση βαθμού για ρατσιστικά!

Μια σημαντική απόφαση πήρε η πειθαρχική επιτροπή του Γαλλικού πρωταθλήματος, τιμωρώντας την Μπαστιά για ρατσιστική επίθεση οπαδών της κατά του Μάριου Μπαλοτέλι στον αγώνα με τη Νις.

Το παιχνίδι έγινε στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής και τιμωρήθηκε γιατί έκαναν ήχους μαϊμούδων προς τον Ιταλό διεθνή φορ.

Μετά τον αγώνα ο Ιταλός έγραψε στα social media, «Είναι φυσιολογικό οι οπαδοι της Μπαστιά να κάνουν ήχους μαϊμούδων σε όλη την διάρκεια του αγώνα και κανείς από την πειθαρχική επιτροπή να μην λέει τίποτα; Είναι ο ρατσισμός νόμιμος στην Γαλλία ή μόνο στη Μπαστιά; Το ποδόσφαιρο είναι ένα φανταστικό άθλημα, αλλά οπαδοί σαν αυτούς το κάνουν απαίσιο».

Ο Μπάλο ανέδειξε το θέμα και η Μπαστιά πλήρωσε ακριβά την ενέργεια των οπαδών της με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των συγκεκριμένων θυρών και -1.

Όσο για την ίδια την ομάδα, η αντίδρασή της ήταν να αποκλείσει την είσοδο γήπεδο από έναν φίλαθλο, που «πιάστηκε» από την κάμερα να παριστάνει την μαϊμού.

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση

Κανείς δεν σταματά την Λιλ

Κανείς δεν σταματά την Λιλ

Ούτε στην έδρα της ουραγού Γκινγκάμπ δε σταμάτησε το νικηφόρο σερί της Λιλ, που επικράτησε 2-0 και συνεχίζει στη δεύτερη ...
24sports team
 |  ΕΥΡΩΠΗ
X