ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εκτός Λιγκ Καπ η Πόρτο, γκολ ο Μήτρογλου

Η Πόρτο έχασε 0-1 στην έδρα της Μορεϊρένσε, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων της αντίστοιχης φάσης του πορτογαλικού Λιγκ Καπ και έμεινε εκτός των ημιτελικών της διοργάνωσης και μαθηματικά, έχοντας συγκεντρώσει δύο πόντους σε τρεις αναμετρήσεις. Έτσι, έχασε έναν από τους φετινούς βασικούς στόχους της, με την αντίπαλό της να είναι αυτή που πήρε το «εισιτήριο» για την τετράδα από το δεύτερο γκρουπ.

Οι νικητές «καθάρισαν» με το γκολ του Γεράλδε στο 49’ και ευνοήθηκαν στο τέλος από τις αποβολές των Ντανίλο Περέιρα στο 79’ και Μπραχίμι στο 85’ για τους "δράκους".

Ο Κώστας Μήτρογλου άνοιξε το σκορ για την Μπενφίκα στο 27’ και βοήθησε τους «αετούς» να σαρώσουν 4-0 στο «Ντα Λουζ» τη Βιτζέλα της δεύτερης κατηγορίας, κάνοντας ένα βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά, κάτι για το οποίο θα χρειαστούν την ισοπαλία στην έδρα της Γκιμαράες την τρίτη και τελευταία αγωνιστική την επόμενη εβδομάδα.

Τα υπόλοιπα γκολ των Λουζιτανών σημείωσαν οι Λισάντρο Λόπες στο 48’ και Ζόνας στο 57’ και 60’. Μέχρι το 67' αγωνίστηκε ο διεθνής Ελληνας επιθετικός, σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ο Ανδρέας Σάμαρης.

sport-fm.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση