ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κόλαση και διακοπή (vid)

Ακόμα ένας αγώνας μεγάλου πρωταθλήματος διεκόπη αυτό το σαββατοκύριακο στην Ευρώπη μετά από αυτό της Μετς με την Λιόν. Αυτή τη φορά οι σκηνές ντροπής έκαναν την εμφάνιση τους στο Βέλγιο και το ματς της Σαρλερουά με την Σταντάρ Λιέγης, το οποίο διεκόπη οριστικά στο 67ο λεπτό και με το σκορ στο 1-3 υπέρ της ομάδας της Λιέγης, έπειτα από βροχή αντικειμένων.

Η πρώτη διακοπή σημειώθηκε στο 51ο λεπτό, όταν λίγο μετά το 1-2 από τον Μπελφοντίλ, οι οπαδοί της Σταντάρ Λιέγης βομβάρδισαν με αντικείμενα τον αγωνιστικό χώρο. Ο διαιτητής διέκοψε για πρώτη φορά την αναμέτρηση, η οποία ξεκίνησε μετά από μερικά λεπτά κι αφού ο τεχνικός της Σταντάρ πήρε το μεγάφωνο για να ηρεμήσει τους οπαδούς της ομάδας του.

Το 1-3 από τον Ορλάντο Σα έφερε νέα βροχή αντικειμένων από τους οπαδούς της Σταντάρ (μπουκάλια, πέτρες, αναπτήρες, φωτοβολίδες, δυναμιτάκια) με τον ρέφερι να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Όταν αυτές επέστρεψαν μετά από δεκάλεπτη διακοπή, τότε σειρά πήραν οι οπαδοί της Σαρλερουά που άδειασαν τις τσέπες τους στον τερματοφύλακα της Σταντάρ Λιέγης, υποχρεώνοντας τον διαιτητή να διακόψει οριστικά την αναμέτρηση!

Ευρώπη: Τελευταία Ενημέρωση