ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με συνταγή Σάντος

Η Πορτογαλία κέρδισε το Μεξικό με 2-1 στην παράταση και κατέλαβε την 3η θέση στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

Η Πορτογαλία, δίχως τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σύνθεσή της, επικράτησε 2-1 του Μεξικού στην παράταση του μικρού τελικού και είχε happy end η παρουσία της στη Ρωσία, ανανεώνοντας (;) το ραντεβού της για το Παγκόσμιο Κύπελλο του επόμενου καλοκαιριού.

Το νικηφόρο τέρμα σημείωσε ο Άντριεν Σίλβα με πέναλτι (χέρι του Λαγιούν) στο 104’ όπου νίκησε τον Οτσόα, που παρουσιάζεται ως μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ. Ο 32χρονος πορτιέρο είχε κρατήσει νωρίτερα ζωντανή την ομάδα του σε εκτέλεση του Αντρέ Σίλβα της Μίλαν.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης έμεινε ζωντανή με σεντερφορίσιο γκολ του Πέπε στις καθυστερήσεις (90’ + 1’) του ματς, με τον 34χρονο μπακ να ισοφαρίζει σε 1-1 και ενώ η ομάδα του Οσόριο είχε ανοίξει το σκορ στο 54’ με αυτογκόλ του Νέτο.

Πορτογαλία (Φερνάντο Σάντος): Ρουί Πατρίσιο, Νέλσον Σεμέδο, Πέπε, Νέτο, Ελιζέου, Ντανίλο Περέιρα (82' Αντρέ Γκόμες), Ζοάο Μοουτίνιο (82' Άντριεν Σίλβα), Πίζι (91' Ουίλιαμ Καρβάλιο), Ζέλσον Μαρτίνς, Νανί (70' Κουαρέσμα), Αντρέ Σίλβα.

Μεξικό (Χουάν Κάρλος Οσόριο): Οτσόα, Λαγιούν, Αραούχο, Έκτορ Μορένο, Λουίς Ρέγες, Ράφα Μάρκες (106' Φαμπιάν), Έκτορ Ερέρα, Γκουαρδάδο (80' Ζόναταν ντος Σάντος), Βέλα, Χαβιέρ Ερνάντες (85' Ραούλ Χιμένες), Περάλτα (61' Λοσάνο).

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση

X
X