ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δίκαια μοιρασιά

Από ένα βαθμό πήραν Γερμανία και Χιλή (1-1) και μάλιστα η ισοπαλία βόλεψε και τους δυο. Και αυτό γιατί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρεθούν και οι δυο στα ημιτελικά.

Η Χιλή ήταν η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα. Μόλις στο 5' ο Σάντες πάτησε περιοχή (από αριστερά) και με ένα όμορφο πλασε στη κλειστή γωνιά του Τερ Στέγκεν έγραψε το 0-1. Οι Γερμανοί έψαξαν την άμεση απάντηση όμως δεν τα κατάφεραν. Στο 15' ο Στιντλ δοκίμασε να νικήσει τον Ερέρα όμως δεν πέτυχε το τέρμα. Από την άλλη η Χιλή στο 20' είχε δοκάρι όταν ο Βάργκας εξαπέλησε ένα κεραυνό. Στο 36' ο Τσαν έκανε το μακρινό σουτ όμως η μπάλα πέρασε ψηλά έξω από την εστία του Ερέρα, ενώ στο 42' ο Έκτορ έκανε το γύρισμα, ο Στιντλ την όμορφη προβολή και έτσι η Γερμανία έγραψε το 1-1. Στο 45’ ο Σάντσες έκανε όμορφη ενέργεια και σουτ αλλά ο Τερ Στέγκεν είπε όχι. Κάπως έτσι τελειώσε το πρώτο ημίχρονο.

Αντίθετα όμως ήταν τα πράγματα στο δεύτερο μέρος καθώς όλες και όλες καταγράφηκαν δυο φάσεις. Αρχικά στο 63' ο Βάργκας έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε μόλις εξώ. Και έπειτα στο 73' ο Στιντλ δοκίμασε το πόδι του όμως ο Ερέρα είπε όχι.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Τερ Στέγκεν, Μουστάφι, Έκτορ, Γκίντερ, Ντράξλερ, Γκορέτζκα, Στιντλ, Τσαν, Ζίλε, Κίμιχ, Ρούντι

ΧΙΛΗ: Ερέρα, Ίσλα, Σάντσες, Βιδάλ, Βάργκας (82’ Ροντρίγκες), Ερνάντες, Μποσεζούρ, Μεδέλ (71’ Ντίας), Χάρα, Αρανγίς (90’ Σίλβα), Ντίας

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση