ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χάκα χόρευαν οι Ρώσοι!

Πώς ήταν στο περσινό EURO η Ρωσία; Ε, καμία σχέση! Στο εναρκτήριο ματς του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, η οικοδέσποινα «αρκούδα» -με τον Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, πλέον, στον πάγκο της- έκανε ό,τι ήθελε απέναντι στη Νέα Ζηλανδία και επικρατώντας της μόνο 2-0, μπήκε «με το δεξί» στη 10η διοργάνωση-πρόβα τζενεράλε του Μουντιάλ.

Στο πανέμορφο ''Krestovsky'' της Αγίας Πετρούπολης, οι Ρώσοι ήταν… φουριόζοι από το ξεκίνημα και μέχρι το 10' είχαν τρεις ευκαιρίες, μεταξύ των οποίων και δοκάρι στο 7', με την κεφαλιά-ψαράκι του Σαμέντοφ, για να ανοίξουν το σκορ! Αυτό, τελικά, έγινε στο 31', με τον Γκλουσακόφ να «τσιμπάει» εξαιρετικά την μπάλα πάνω από τον Μαρίνοβιτς και τον Μπόξολ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ θα μπορούσε, πραγματικά, να ξεφύγει, αλλά ο γκολκίπερ της Νέας Ζηλανδίας (και της Ουντερχάκινγκ) έκανε απίστευτες αποκρούσεις, κρατώντας το σκορ σε φυσιολογικά επίπεδα. Στο 70', ωστόσο, ο 25χρονος «προδόθηκε» από την άμυνά του και ο Σμολόφ, έπειτα από το γύρισμα του Σαμέντοφ, έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, για το τελικό 2-0.

Πηγή: sport-fm.gr

 

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση