ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
17° Λευκωσία,
22 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Σκέφτεται Μαϊάμι ο Τότι

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Φραντσέσκο Τότι μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από τη Ρόμα, με τον παίκτη να εξετάζει τη μετακίνηση του στο Μαΐάμι, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του εκεί.

Μπορεί ο Φραντσέσκο Τότι να ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη Ρόμα, ωστόσο δεν είναι διόλου απίθανο να συνεχίσει τη λαμπρή του καριέρα μακριά από την αγαπημένη του Ρώμη.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα ο παίκτης φέρεται να δελεάζεται από την προοπτική της Αμερικής, με τη Φλόριντα και το Μαϊάμι, να αποτελούν ειδυλλιακό προορισμό για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Το γεγονός ότι ο φίλος του, Αλεσάντρο Νέστα τελεί χρέη προπονητή στο σύλλογο, τη στιγμή που ο Πάολο Μαλντίνι είναι συνιδιοκτήτης της ομάδας, ενδέχεται να καθορίσει εν πολλοίς την απόφαση του Ιταλού άσου.

Η ομάδα του Μαϊάμι αγωνίζεται στο NASL, ένα πρωτάθλημα διαφορετικό από το λαοφιλέστερο και περισσότερο ανταγωνιστικό MLS, όπου αγωνίζονται οι Πίρλο και Τζιοβίνκο.

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση

Βίοι αντίθετοι μεταξύ των δύο

Βίοι αντίθετοι μεταξύ των δύο

Σε κακό φεγγάρι η Περθ Γκλόρι όμως αυτό που τη βάζει στο παιχνίδι είναι η συνολική παράδοση που έχει απέναντι στη Μέλμπουρν ...
24sports team
 |  ΑΛΛΕΣ