ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι υποψήφιοι για το βραβείο του κορυφαίου

Μετά το France Football, που ανεξαρτητοποιήθηκε από τη FIFA στη διαδικασία βράβευσης της Χρυσής Μπάλας,η παγκόσμια ομοσπονδία ανακοίνωσε τους δικούς της 23 υποψήφιους για τον κορυφαίο παίκτη του 2016.

Από φέτος θα έχουμε δύο βραβεία για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της χρονιάς. Μετά το «διαζύγιο» του France Football με τη FIFA, η τελευταία ανακοίνωσε τους δικούς της 23 υποψήφιους για τη σπουδαία διάκριση, που θα απονεμηθεί σε τελετή που θα γίνει στις 9 Ιανουαρίου του 2017 στη Ζυρίχη.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι: Κουν Αγουέρο (Αργεντινή/Μαν. Σίτι), Γκάρεθ Μπέιλ (Ουαλία/Ρεάλ), Τζίτζι Μπουφόν (Ιταλία/Γιουβέντους), Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία/Ρεάλ), Κέβιν Ντε Μπρόινε (Βέλγιο/Μαν. Σίτι), Αντουάν Γκριεζμάν (Γαλλία/Ατλέτικο), Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Σουηδία/Παρί-Μαν. Γιουνάιτεντ), Αντρές Ινιέστα (Ισπανία/Μπαρτσελόνα), Ενγκολό Καντέ (Γαλλία/Λέστερ-Τσέλσι), Τόνι Κρόος (Γερμανία/Ρεάλ Μαδρίτης), Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (Πολωνία/Μπάγερν), Ριγιάντ Μαχρέζ (Αλγερία/Λέστερ), Λιονέλ Μέσι (Αργεντινή/Μπαρτσελόνα), Λούκα Μόντριτς (Κροατία/Ρεάλ), Μάνουελ Νόιερ (Γερμανία/Μπάγερν), Νεϊμάρ (Βραζιλία/Μπαρτσελόνα), Μεσούτ Εζίλ (Γερμανία/Άρσεναλ), Ντιμίτρι Παγέ (Γαλλία/Γουέστ Χαμ), Πολ Πογκμπά (Γαλλία/Γιουβέντους-Μαν. Γιουνάιτεντ), Σέρχιο Ράμος (Ισπανία/Ρεάλ Μαδρίτης), Αλέξις Σάντσες (Χιλή/Άρσεναλ), Λουίς Σουάρες (Ουρουγουάη/Μπαρτσελόνα), Τζέιμι Βάρντι (Αγγλία/Λέστερ).

Ο νικητής θα αναδειχθεί κατά 50% από τις ψήφους των αρχηγών και των προπονητών των εθνικών ομάδων και κατά 50% από τη διαδικτυακή ψηφοφορία του κοινού αλλά και 200 επιλεγμένων εκπροσώπων των ΜΜΕ από όλο τον κόσμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλες: Τελευταία Ενημέρωση