ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τι ισχύει με το πρόγραμμα

Η ΚΟΠ ενημέρωσε για το ενδεχόμενο αναβολής αγώνων

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

H πρόκριση τριών κυπριακών ομάδων στα play offs των κυπέλλων Ευρώπης και μιας σίγουρα στους ομίλους, δημιουργεί συνθήκης ενεργοποίησης της προκήρυξης σε σχέση με το πότε παίζονται οι αγώνες και τι ακριβώς ισχύει με το πρόγραμμα.

Ήδη η ΚΟΠ ενημέρωσε πως και οι τρεις ομάδες, ΑΕΚ, Απόλλων,ΑΠΟΕΛ, έκαναν αίτημα και οι αγώνες τους για την πρεμιέρα αναβάλλονται.

Ερμής-ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια-ΑΕΚ και Πάφος FC-Απόλλων δε θα γίνουν, όμως αυτό μπορεί να προκύψει και για τα παιχνίδια τους στη δεύτερη αγωνιστική.

Αυτό γιατί στην προκήρυξη αναφέρεται πως αν ένα ματς ομάδας μας στα κύπελλα Ευρώπης γίνεται Τετάρτη η Πέμπτη και την επόμενη Δευτέρα συγκεντρώνονται οι διεθνείς για αγώνα της Κύπρου, τότε μπορούν να ζητήσουν αναβολή μέχρι και πέντε μέρες πριν την διεξαγωγή της αναμέτρησης. Αυτό ισχύει για τους επαναληπτικούς ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Απόλλωνα στα play offs και έτσι έχουν αυτό το δικαίωμα. Αλλιώς θα αγωνιστούν Κυριακή (27/8).

Ο Απόλλωνας παίζει με την Ομόνοια εντός, ο ΑΠΟΕΛ την ΑΕΛ εντός και η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό.

Αυτό γίνεται ώστε να μαζεύονται Δευτέρα οι διεθνείς όλοι και να μην ενσωματώνονται Τρίτες όσοι παίζουν Δευτέρες, να κάνουν αποθεραπεία και ουσιαστικά να μπαίνουν με την ομάδα Τετάρτες και Παρασκευές π.χ. να παίζουν.

Ενημέρωση για την πρόθεση των τριών ομάδων σε σχέση με τη δεύτερη αγωνιστική δεν έχουμε ακόμα. Θυμίζουμε πως διεθνείς υποχρεώσεις για την Κύπρο υπάρχουν και μέσα στον Οκτώβρη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δημήτρης Χριστοφόρου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X