ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Όλες οι ανέσεις για τους παίκτες της FC International Limassol

Ολοταχώς για άνοδο στην Δ' κατηγορία

Η ποδοσφαιρική ομάδα FC International Limassol, προετοιμάζεται για να πετύχει την άνοδο της στην Δ΄ κατηγορία (Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ), από την πρώτη της χρονιά. Ο πρόεδρος Πέτρος Μηνά, ενημερώνει:

Αγαπητοί φίλοι,

Η ομάδα μας θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της ΠΑΑΟΚ Λεμεσού στην Επίλεκτη Κατηγορία με στόχο την Άνοδο στην Δ Κατηγορία (Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ)! Το πρωτάθλημα μας θα έχει 20 αγωνιστικές και ο πρώτος στον όμιλο μας θα προκριθεί στα τελικά που θα γίνουν τον Μάιο του 2018 και θα είναι Παγκύπρια! Το πρωτάθλημα ξεκινά στις 6 ή στις 7 του Οκτώβρη. Η ομάδα μας ήδη ξεκίνησε προετοιμασία από τις 29/8 και έχουμε ήδη παίξει 3 φιλικά παιχνίδια τα οποία κερδίσαμε και τα τρία με σκορ (4-0), (2-1) και (4-1).

Προγραμματίσαμε ακόμα 4 φιλικά παιχνίδια, πιο δύσκολα πλέον, για τις επόμενες δύο εβδομάδες ώστε να προετοιμαστούμε καλύτερα για την έναρξη του Πρωταθλήματος. Για ενημέρωση η ομάδα μας κάνει προπονήσεις στα γήπεδα της KTM κοντά στο νέο Jumbo και θα αγωνίζεται στα εντός έδρας παιχνίδια ή στο Κοινοτικό Αγίου Τύχωνα ή στο Κοινοτικό Παρεκκλησιάς την Πέμπτη ή την Παρασκευή το βράδυ στις 19:30. Η ομάδα ξεκίνησε τις δύο πρώτες βδομάδες με μόνο 8 με 12 παίχτες στις προπονήσεις χωρίς καν τερματοφύλακα! Πλέον μπαίνουμε στην τέταρτη εβδομάδα με 16-18 ποδοσφαιριστές και 2 τερματοφύλακες και με όλους τους ποδοσφαιριστές να φοράνε στολές «Givova» και να είναι ομοιόμορφα ντυμένοι ακόμα και στις προπονήσεις.

Η ομάδα μας θα παρέχει στους ποδοσφαιριστές όλες τις απαραίτητες ανέσεις ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Καλό γήπεδο για προπόνηση και για παιχνίδι, στολές προπόνησης, στολές παιχνιδιού, φόρμες, αδιάβροχα, τσάντα, ρούχα αποστολής, νερά, ηλεκτρολύτες, μπάλες και εξοπλισμό για τον Γυμναστή και προπονητή. Επίσης το πιο σημαντικό που θέλουμε να παρέχουμε είναι η ιατρική φροντίδα σε όλους σε περίπτωση τραυματισμού.

Η προσπάθεια μας είναι πάρα πολύ δύσκολη και θέλουμε και ζητούμε την βοήθεια όλων σας ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους μας που για φέτος είναι η άνοδος από την πρώτη χρονιά στην Δ’ Κατηγορία (Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ).

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

ο Πρόεδρος και Προπονητής Πέτρος Μηνά

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση

X