ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Με το «ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ» η φανέλα του Δικέφαλου Αγκαστίνας (pics)

Με αντικατοχικό «χρώμα» οι εμφανίσεις της προσφυγικής ομάδας

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Δικέφαλος Αγκαστίνας παρουσίασε τις επίσημη στολή της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στο πίσω μέρος της φανέλας πάνω από τον αριθμό θα αναγράφεται το ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ενώ μέσα στο νούμερο της φανέλας περιλαμβάνει σκηνές από το κατεχόμενο χωρίο της Αγκαστίνας που καταλήφθηκε από τους Τούρκους κατά τη δεύτερη φάση της εισβολής.

Η επίσημη ενημέρωση:

Αγαπητοί χωριανοί και φίλοι του Δικεφάλου ΑΓΚΑΣΤΙΝΑΣ,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε την επίσημη στολή της ομάδας μας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Προσπαθήσαμε μέσα από συμβολισμούς στην ποδοσφαιρική μας φανέλα να εκφράσουμε τον ένα και μοναδικό σκοπό που έχουμε με την επαναλειτουργία της ομάδας μετά την βάρβαρη εισβολή του ‘74. Ειδικότερα, στο πίσω μέρος πάνω από τον αριθμό θα αναγράφεται το ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ενώ ανάμεσα στο νούμερο της φανέλας περιλάβαμε σκηνές από την εγκατάλειψη και του ξεριζωμού από τις ρίζες μας ,την Αγκαστινα μας.

Παράλληλα, από φέτος θα προσθέσουμε και το μαύρο στα χρώματα μας αφού εδώ και 44 χρόνια το χωριό μας είναι σκλαβωμένο και η Αγκαστινα πενθεί τους ηρωομάρτυρές της. Το αποτέλεσμα στο γήπεδό για μας πάντα έρχεται σε δεύτερη μοίρα αφού ήδη νιώθουμε πρωταθλητές μνήμης και κυπελλούχοι επιστροφής. Λόγω του μοναδικού σχεδιασμού της φανέλας, εάν κάποιος επιθυμεί να την αγοράσει θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας για παραγγελία. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους χορηγούς μας: Pop Life supermarkets, λογιστικό γραφείο KTC, Tutto Firmato ,Spl, Macoum, Galaxy academy, Route66 cafe και σουβλάκια «Η γεύση».

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση

X