ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Διγενής: Οι παίκτες προσφέρουν από τον μισθό τους για τον Λοΐζο

Μια πραγματική πράξη ανθρωπιάς από τους παίκτες του Διγενή

Ο Διγενής Ακρίτας Μόρφου συμπαραστέκεται στον νεαρό Λοΐζο Κουκουμά που δίνει την δική του μάχη για κρατηθεί στη ζωή. Μέσα από ανακοίνωση στέλνουν τις εγκάρδιες ευχές του για ανάρρωση του νεαρού και αναφέρεται πως μετά από αίτημα των ποδοσφαιριστών θα τους αποκοπεί το 5%του μηνιαίου τους μισθού για να δοθεί ως βοήθεια στον νεαρό. Μια πραγματική πράξη ανθρωπιάς. 

Η ανακοίνωση:

"Το ΔΣ του Σωματείου , η προπονητική ομάδα και οι ποδοσφαιριστές του, εκφράζουν την αμέριστη και ολόψυχη συμπαράσταση τους στον νεαρό ποδοσφαιριστή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΟΙΖΟ ΚΟΥΚΟΥΜΑ ...Εκτός από τις ευχές και τις προσευχές μας συνεισφέρουμε και εμείς ένα συμβολικό ποσό στην προσπάθεια για να σωθεί ο Λοίζος , ενώ μετά από παράκληση των ίδιων των ποδοσφαιριστών μας , θα τους αποκοπεί ποσοστό 5%του μηνιαίου τους μισθού για να δοθεί ως βοήθεια στον νεαρό Λοίζο...Καλούμε επίσης όλα τα μέλη και τους φίλους μας να βοηθήσουν όπως και όσο μπορούν...

Τέλος μια λαμπάδα , τάμα στον Αγιο ΜΑΜΑ ...προστάτη της ΜΟΡΦΟΥ ....ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΛΟΙΖΟΥ... Καλή δύναμη ΛΟΙΖΟ...κράτα γερά ...είμαστε σίγουροι ότι θα σε δούμε στο μέλλον να φοράς την φανέλλα της αγαπημένης σου ομάδας..."

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΙΓΕΝΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X