ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ταυτοποίηση (και) στην Κυπερούντα

Η Αστυνομία ανακοίνωσε τα μέτρα που θα ισχύσουν στον αγώνα ανάμεσα σε ΑΠΕΠ και Εθνικό Λατσιών.

Αναλυτικά:

«Ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα για το Πρωτάθλημα Γ΄ Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς – ΕΘΝΙΚΟΣ Λατσιών που θα διεξαχθεί το Σάββατο 5.11.16 και ώρα 14:30 στο Κοινοτικό στάδιο Κυπερούντας, αποφασίστηκαν τα πιο κάτω:

Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 13:30 και καλούνται οι φίλαθλοι να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.

Τον αγώνα θα μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας.

Επειδή κατά την είσοδο των φιλάθλων στο στάδιο θα γίνεται ταυτοποίηση, καλούνται οι φίλαθλοι όπως κατά την αγορά εισιτηρίου από το ταμείο του σταδίου να έχουν μαζί τους το δελτίο ταυτότητάς τους. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε πρόσωπα που δεν θα έχουν μαζί τους το δελτίο ταυτότητάς τους.

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο Σωματεία, καλούν τους οπαδούς που θα παρευρεθούν στον εν λόγω αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια. Οι επιτηρητές θα βρίσκονται στους χώρους του σταδίου για την εξυπηρέτηση και προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και παρακαλούνται οι φίλαθλοι όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών και της Αστυνομίας.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία θα βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή του, αλλά και για την πρόληψη και καταστολή οποιωνδήποτε πράξεων βίας από μέρους οποιουδήποτε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ