ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταχωρήθηκε υπόθεση

Συνεχίζονται τα δελτία τύπου από πλευράς αστυνομίας για την υπόθεση του αγώνα Ορφέα-Ποσειδώνα και τις καταγγελίες του διαιτητή. Όπως αναφέρεται, ορίστηκε δικάσιμος.

Αναλυτικά:

«Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού καταχωρήθηκε σήμερα υπόθεση βίας στα γήπεδα εναντίον δύο προσώπων ηλικίας 41 και 31 ετών. 

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 29 Μαΐου 2017, όποτε οι δύο κατηγορούμενοι θα κληθούν ενώπιον Δικαστηρίου, για απάντηση στις κατηγορίες που τους απαγγέλθηκαν.

Για εξασφάλιση της παρουσίας τους, στην επόμενη δικάσιμο, το Δικαστήριο έθεσε προς τους δύο κατηγορούμενους, ως όρους την υπογραφή εγγύησης ύψους €10,000 και να παρουσιάζονται σε Αστυνομικό Σταθμό δύο φορές την εβδομάδα.

Οι δύο κατηγορούμενοι, είχαν συλληφθεί μετά από καταγγελία του διαιτητή του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΟΡΦΕΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΓΙΟΛΟΥ, που διεξήχθη στις 10/5/2017 στο Κοινοτικό Στάδιο ΕΡΜΗΣ, στην Ερήμη, ότι δέχθηκε επίθεση από τα πιο πάνω πρόσωπα, τα οποία τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του». 

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση

Με τη φανέλα του Διγενή Μόρφου (με την μπάλα στα πόδια του, δεύτερος από δεξιά) έζησε υπέροχες στιγμές και το ποδοσφαιρικό του μέλλον προδιαγραφόταν λαμπρό…

«Να με πάρετε στο χωριό…»

Ο Σάββας Κοσιάρης και το 24sports φέρνουν στο προσκήνιο ιστορίες του αθλητισμού από το μαύρο καλοκαίρι του 1974
Σάββας Κοσιάρης
 |  ΔΙΓΕΝΗΣ
X