ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σύλληψη για τους δυο

Ένα από τα θέματα της ημέρας είναι τα όσα έγιναν στο αγώνα του Ορφέα Λευκωσίας με τον Ποσειδώνα Γιόλου, με την αστυνομία να ανακοινώνει πως συνέλαβε δυο άτομα για βιαιοπραγία.

Αναλυτικά:

«Στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 41 και 31 χρόνων βάσει δικαστικών ενταλμάτων, προχώρησε σήμερα το απόγευμα η Αστυνομία. 

Συγκεκριμένα, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΟΡΦΕΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΓΙΟΛΟΥ, που διεξήχθη χθες στο Κοινοτικό Στάδιο ΕΡΜΗΣ στην Ερήμη, ο διαιτητής του αγώνα, σύμφωνα με την καταγγελία του, δέχθηκε επίθεση από τα πιο πάνω πρόσωπα της ομάδας του ΟΡΦΕΑ, τα οποία τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του. 

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, αυτός έπεσε στο έδαφος και δέχθηκε κτυπήματα και από άλλα πρόσωπα τα οποία δεν ήταν σε θέση να αναγνωρίσει. Παράλληλα, επίθεση δέχθηκε και ο επόπτης του αγώνα, ο οποίος φαίνεται να κτυπήθηκε στο πρόσωπο από ποδοσφαιριστές της Ομάδας του ΟΡΦΕΑ, αλλά δεν ήταν σε θέση να τους αναγνωρίσει. 

Διαιτητής και επόπτης μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι ο πρώτος έφερε εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός του ενώ ο δεύτερος έφερε ερυθρότητα κάτω από το μάτι. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζει τις εξετάσεις».

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση