ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ξύλο σε διαιτητή και βοηθό

24sports team

info@24sports.com.cy

Μπόλικο ξύλο έπεσε σε χθεσινό ποδοσφαιρικό αγώνα της προημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος ένταξης ΣΤΟΚ, που διεξήχθη στην Ερήμη, με θύματα τον διαιτητή και ένα βοηθό και δράστες ανθρώπους του Ορφέα Λευκωσίας. 

Στον αγώνα μεταξύ του Ορφέα Λευκωσίας και του Ποσειδώνα Γιόλου που έληξε με νίκη του Ποσειδώνα, οι παράγοντες του Ορφέα εξοργισμένοι από τις αποφάσεις της διαιτησίας, που θεώρησαν ως αιτία για την ήττα, επιτέθηκαν και κτύπησαν το διαιτητή και τον έναν εκ των βοηθών.

Αρχικά ο διαιτητής δέχθηκε επίθεση από τον προπονητή και ένα ποδοσφαιριστή της ομάδας της Λευκωσίας και μετά τον κτύπησαν και άλλοι ποδοσφαιριστές. Στη συνέχεια ποδοσφαιριστές του Ορφέα κτύπησαν και τον έναν εκ των βοηθών.

Οι δύο οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες, ενώ κατήγγειλαν το γεγονός. Η Αστυνομία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης του προπονητή του Ορφέα και ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας.


 Ο Ποσειδώνας Γιόλου κέρδισε το ματς με 2-1. Το νικητήριο επήλθε με πέναλτι στο 93΄. Αμφισβητήθηκε από τον Ορφέα και έγινε …το κακό. Σημειώνεται ότι και το πρώτο γκολ που σημειώθηκε από τον Ποσειδώνα, προήλθε από πέναλτι που αμφισβητήθηκε και αυτό έντονα.

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση