ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για το δικό τους κύπελλο

Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Coca – Cola Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης ΣΤΟΚ περιόδου 2016 – 2017 στο τελευταίο ραντεβού της χρονιάς για τις Μικρές Κατηγορίες.

Σήμερα και ώρα 17:00 στο ΑΕΚ Αρένα, το τρόπαιο θα διεκδικήσουν οι ομάδες Εθνικός Λατσιών – ΠΟ Ξυλοτύμπου που φέτος έλαβαν μέρος στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας.

Ο τελικός θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.

Ο Εθνικός εμφανίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελικό ενώ η Ξυλοτύμπου αγωνίστηκε και στον περσινό τελικό και τότε ηττήθηκε από την Αλκή Ορόκλινη με 2-1.

Οι διοικήσεις των διαγωνιζομένων ομάδων με δηλώσεις τους κάλεσαν το φίλαθλο κοινό που θα παρακολουθήσει τον τελικό να βοηθήσει και με τη δική του συμπεριφορά να βοηθήσει και ο τελικός να μετατραπεί σε μια μεγάλη γιορτή για το ποδόσφαιρο.

Τις διαγωνιζόμενες ομάδες πριν από την έναρξη του τελικού θα χαιρετήσουν οι Πρόεδροι τους στην παρουσία αξιωματούχων της ΚΟΠ και της χορηγού εταιρείας.

Σημειώνεται ότι για σκοπούς έκδοσης εισιτηρίων γηπεδούχος του τελικού θα είναι ο Εθνικός Λατσιών και φιλοξενούμενη η Ξυλοτύμπου.

Η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 10 ευρώ, μαθητικά εισιτήρια 5 ευρώ και παιδικό εισιτήριο 1 ευρώ.

Οι φίλοι του Εθνικού Λατσιών θα παρακολουθήσουν τον τελικό από την ανατολική κερκίδα και οι φίλοι της Ξυλοτύμπου από τη δυτική κερκίδα.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Μάριος Χριστοφόρου με βοηθούς διαιτητές τους Στέφανο Αναστασίου και Μιχάλη Ανδρέου με τέταρτο διαιτητή τον Αναστάση Αναστάση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Μάριος Τσαγγάρης.

Εθνικός Λατσιών
Πρώτη παρουσία του Εθνικού Λατσιών σε τελικό Κυπέλλου με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Από τον καιρό που καθιερώθηκε ο θεσμός η ομάδα των Λατσιών έλαβε μέρος σε τρεις διοργανώσεις με καλύτερη πορεία τη φετινή που έφτασε αήττητη στο ραντεβού της διάκρισης.

Στην πορεία για τον τελικό ο Εθνικός Λατσιών έδωσε τέσσερις αγώνες με απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία και συντελεστή τερμάτων 8-4.

Τα τέρματα του Εθνικού πέτυχαν οι Στέφανος Προκοπίου (3), Αναξαγόρας Βιολάρης, Φάνος Ευαγγέλου, Φάνος Βασιλείου, Δημήτρης Τζιωνής και Ρέϊς.

Πρώτος Γύρος
ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς – Εθνικός Λατσιών…1-2
Προημιτελική Φάση
Εθνικός Λατσιών – Κολώνη / Γεροσκήπου…3-2
Ημιτελική Φάση
Διγενής Ακρίτας Μόρφου – Εθνικός Λατσιών…1-1
Εθνικός Λατσιών – Διγενής Ακρίτας Μόρφου…2-0

ΠΟ Ξυλοτύμπου
Δεύτερη συνεχόμενη παρουσία σε τελικό για τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ξυλοτύμπου.

Από τον καιρό που καθιερώθηκε ο θεσμός η Ξυλοτύμπου έλαβε μέρος σε πέντε διοργανώσεις και φέτος επαναλαμβάνει τη διαδρομή της για τον τελικό με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Στην πορεία για τον τελικό η ομάδα έδωσε τέσσερις αγώνες με απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία και συντελεστή τερμάτων 10-3.

Τα τέρματα της Ξυλοτύμπου πέτυχαν οι Παντελής Ταύρου (2), Κυριάκος Χάτζιαρος (2), Έκτορ Γκονζάλες, Λοϊζος Μιχαήλ, Χρυσοστόμος Χρυσοστόμου, Γιώργος Ταύρου, Γιώργος Μαρτή, Κυριάκος Χρίστου.

Πρώτος Γύρος
Δόξα Παλαιομετόχου – ΠΟ Ξυλοτύμπου…1-6
Προημιτελική Φάση
ΠΟ Ξυλοτύμπου – ΠΟ Ορμήδειας…2-1
Ημιτελική Φάση
Χαλκάνορας – ΠΟ Ξυλοτύμπου…0-0
ΠΟ Ξυλοτύμπου – Χαλκάνορας…2-1

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση

X
X