ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σε ρυθμούς τελικού

24sports team

info@24sports.com.cy

Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Coca – Cola Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης ΣΤΟΚ περιόδου 2016 – 2017 στο τελευταίο ραντεβού της χρονιάς για τις Μικρές Κατηγορίες.

Το ραντεβού καθορίστηκε και την Πέμπτη 11 Μαϊου και ώρα 17:00 στο ΑΕΚ Αρένα, το τρόπαιο θα διεκδικήσουν οι ομάδες Εθνικός Λατσιών – ΠΟ Ξυλοτύμπου που φέτος έλαβαν μέρος στο Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας.

Το τρόπαιο θα διεκδικήσουν η πρωταθλήτρια Γ Κατηγορίας Ξυλοτύμπου και ο Εθνικός Λατσιών που τερμάτισε στην 4η θέση της κατάταξης του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.

Για οργανωτικά θέματα που αφορούν τον τελικό χθες πραγματοποιήθηκε νέα σύσκεψη στο ΑΕΚ Αρένα, στην παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ΚΟΠ κ. Ανθούλη Μυλωνά.

Την ερχόμενη Δευτέρα 8 Μαϊου και ώρα 12:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο ΓΣΠ η Συνέντευξη Τύπου του τελικού.

Υπενθυμίζεται ότι για σκοπούς έκδοσης εισιτηρίων γηπεδούχος του τελικού θα είναι ο Εθνικός Λατσιών και φιλοξενούμενη η Ξυλοτύμπου.

Η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 10 ευρώ, μαθητικά εισιτήρια 5 ευρώ και παιδικό εισιτήριο 1 ευρώ.

Οι ομάδες ξεκίνησαν ήδη την προπώληση των εισιτηρίων και την ημέρα του αγώνα αποφασίστηκε να λειτουργήσει ένα ταμείο για κάθε Σωματείο στο γήπεδο.

Οι φίλοι του Εθνικού Λατσιών θα παρακολουθήσουν τον τελικό από την ανατολική κερκίδα και οι φίλοι της Ξυλοτύμπου από τη δυτική κερκίδα.

 

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση