ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ξεκαθαρίζει το τοπίο

Μετά την Ξυλοτύμπου εισιτήριο ανόδου εξασφάλισε ο Χαλκάνορας και εκκρεμεί πλέον μια ακόμη θέση που θα οδηγήσει στο Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας.
 
Ο Χακάνορας μετά τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας, απέχει κατά επτά βαθμούς από την τέταρτη ομάδα της κατάταξης και ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των τελευταίων δύο αγωνιστικών, ανεβαίνει κατηγορία.
 
Η ομάδα του Δαλιού μέχρι το φινάλε του Πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ξυλοτύμπου (εντός έδρας) και την Πέγεια (εκτός έδρας).
 
Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Διγενής Ορόκλινης (51 βαθμοί) που χρειάζεται μια ακόμη νίκη για να σφραγίσει μαθηματικά εισιτήριο ανόδου.
 
Μέχρι το φινάλε ο Διγενής θα αντιμετωπίσει τον Διγενή Ακρίτα Μόρφου (εντός έδρας) και την ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς (εκτός έδρας).
 
Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Εθνικός Λατσιών με απολογισμό 48 βαθμούς και μέχρι το φινάλε θα αντιμετωπίσει την Ορμήδεια (εντός έδρας) και την Ολυμπιάδα Λυμπιών (εκτός έδρας).
 
Η Ολυμπιάδα Λυμπιών πλησίασε τον Εθνικό Λατσιών στους δύο βαθμούς και πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι στο φινάλε, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΜΕΑΠ.
 
Στην κάτω ζώνη διαβαθμίστηκε η ΑΕΝ όμως όλα είναι πιθανά για τις άλλες δύο θέσεις, καθώς τον κίνδυνο διατρέχουν αρκετές ομάδες και η επόμενη αγωνιστική ίσως να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
 
Το πρόγραμμα στις τελευταίες δύο αγωνιστικές περιλαμβάνει:

29η Αγωνιστική
 Σάββατο, 22 Απριλίου 2017
ΑΕΝ  16:00 ΑΠΕΠ ΠΙΤΣΙΛΙΑΣ
ΧΑΛΚΑΝΟΡΑΣ ΔΑΛΙΟΥ 16:00 Π.Ο. ΞΥΛΟΤΥΜΠΟΥ 2006
ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΡΟΛΑΚΚΟΥ 16:00 ΠΕΓΕΙΑ 2014
ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ 16:00 Π.Ο. ΟΡΜΗΔΕΙΑΣ
ΜΕΑΠ ΠΕΡΑ ΧΩΡΙΟΥ 16:00 ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΛΥΜΠΙΩΝ
ΛΕΙΒΑΔΙΑΚΟΣ-ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ 16:00 Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ
ΔΙΓΕΝΗΣ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ 16:00 ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ΜΟΡΦΟΥ
 
ΕΛΠΙΔΑ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ 16:00 ΑΧΥΡΩΝΑΣ ΛΙΟΠΕΤΡΙΟΥ

 

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση

X