ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κίνηση ματ με Ραούλ

Άλλη μια σημαντική κίνηση ενίσχυσης για την ομάδα της ΠΟ. Ξυλοτύμβου, καθώς μετά τον Έκτορ «El Turbo» Γκονζάλες κατάφερε να κάνει δικό της και τον αδελφό του Ραούλ.

Κινήσεις με παίκτες που έχουν εμπειρίες στην πρώτη κατηγορία, ο Ραούλ έπαιξε μια χρονιά στον Απόλλωνα, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στην ανακοίνωση για το Ραούλ αναφέρεται η μεταγραφή ως η καλύτερη ίσως στην ιστορία του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

«Αυτή και αν είναι μεταγραφή μπαμ.

Στην καλύτερη ίσως μεταγραφή της ιστορίας της προχώρησε σήμερα η ομάδα μας. Με αστραπιαίες κινήσεις, υπό την επίβλεψη του Προέδρου της ομάδας μας Γιώργου Γεωργίου Μαλτέζου, απόκτησε τον Βενεζουελάνο με Ιταλικό διαβατήριο Raul Gonzalez. Ο διεθνής Βενεζουελάνος ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο δεξί άκρο της άμυνας όσο και της επίθεσης πρόσθεσε μεγάλη ποιότητα στην ομάδα μας και σίγουρα έθεσε τον πήχη για ακόμα πιο ψηλούς στόχους την φετινή περίοδο. Ο Raul που διετέλεσε ποδοσφαιριστής της Δόξας Κατωκοπιάς, της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, της Αναγέννησης Δερύνειας αλλά και του Απόλλωνα Λεμεσού, στην Α' Κατηγορία δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ότι θα κάνει ότι μπορεί ώστε η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει. Εμείς δεν έχουμε πάρα να καλωσορίσουμε και τον Raul στην μεγάλη οικογένεια της Ξυλοτύμβου και να του ευχηθούμε τα καλύτερα. Να θυμίσουμε ότι η ομάδα μας έχει ήδη αποκτήσει φέτος και τον αδερφό του Raul τον Hector οι οποίοι θα αγωνιστούν μαζί για δεύτερη φορά μετά την Δόξα Κατωκοπιάς την χρονιά 2014-2015».

Μικρές Κατηγορίες: Τελευταία Ενημέρωση

X