ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η διάσκεψη του τελικού (vid)

Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος του νησιού περιστρέφεται γύρω από τον τελικό κυπέλλου μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα.

Σε αυτά τα πλαίσια έγινε σήμερα η διάσκεψη τύπου του τελικού όπου προπονητές και αρχηγοί των ομάδων μίλησαν για τον αυριανό αγώνα.

Η ιστοσελίδα μας βρέθηκε στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ και θα σας μετέφερε όλα όσα λέχθηκαν.

Αναλυτικά:

Πρώτα μίλησε ο Χάρης Λοϊζίδης που ευχαρίστησε την χορηγό εταιρεία.

17:09: Ακολούθως μίλησε ο εκπρόσωπος της χροηγού εταιρείας. Υποσχέθηκε πολλές εκπλήξεις και ευχήθηκε να υπάρχει ένα καλό κλίμα αύριο.

17:11: Ο Χάρης Λοϊζίδης αναφέρεται στις λεπτομέρειες του τελικού.

17:13: Γίνεται παράκληση οι φιλάθλοι να μην εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο.

17:14: 

Πρόδρομος Πετρίδης:

«Εμείς σαν ΑΠΟΕΛ από την αρχή της χρονιάς θέσαμε τρεις στόχους, την Ευρωπαϊκή πορεία τον πρωταθλητισμό και το κύπελλο, έχουμε πετύχει τους πρώτους δύο θέλουμε να πετύχουμε και τον τρίτο, δεν συμβιβαζόμαστε. Εύχομαι να διεξαχθεί ένα αθλητοπρεπές παιχνίδι και να κατακτήστουμε το τρόπαιο».

Νίκος Κίρζης:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην χορηγό εταιρεία coca cola. Ένας θεσμός που ο Απόλλωνας έχει δημιουργήσει μια πάρα πολύ καλή παράδοση και μια παράδοση που θέλουμε αύριο να συνεχίσουμε κατακτώντας το 9ο τρόπαιο στην ιστορία μας. Παίζουμε εκτός έδρας αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητές μας. Θέλουμε να γίνει ένα αθλητοπρεπέστατο παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας των δύο ομάδων.»

17:17: Στο βήμα τώρα οι αρχηγοί και οι προπονητές:

Τόμας Κρίστιανσεν:

«Νομίζω είναι μια σημαντική μέρα για τις δύο ομάδες που θα βρίσκονται στον τελικό. Για εμάς είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να πάρουμε το double. Μετά από μια μεγάλη σεζόν η ομάδα άξιζει ένα καλό τέλος και θα κάνουμε την τελευταία μας προσπάθεια για να κάνουμε τους πάντες ευτυχισμένους. Πάντα έχουμε κίνητρο για κάθε παιχνίδι και για εμένα δεν είναι πρόβλημα ότι δεν κερδίσαμε τον Απόλλωνα ή την ΑΕΚ. Αύριο είναι η στιγμή να δείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδας».

Σωφρόνης Αυγουστή:

«Εγώ με την σειρά μου θέλω να πω είναι ότι το πιο σημαντικό είναι να φύγουμε όλοι καλά. Σίγουρα το κύπελλο μας ενδιαφέρει πάρα πολύ και πρέπει στον θεσμό του κυπέλλου αύριο να είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε το κύπελλο για να κλείσουμε ιδανικά την χρονιά. Οι ποδοσφαιριστές μου είναι έτοιμοι και έδειξαν ότι έχουν τις δυνάμεις να κτυπήσουν όποιοδήποτε αντίπαλο σε οποιαδήποτε έδρα. Θα περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή για τους τραυματίες».

Νεκτάριος Αλεξάνδρου:

«Καλησπέρα, το πόσο το θέλουμε θα το δείξουμε αύριο. Όλοι ελπίζουμε αύριο να είναι μια μέρα αθλητοπρέπειας. Ελπίζουμε όλοι να δείξουν την απαραίτητη αθλητοπρέπια. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται επιπλέον κίνητρα. Είναι σημαντικό να δείξουμε αύριο ότι είμαστε καλύτεροι και πόσο το θέλουμε».

Φώτης Παπουλής:

«Καλησπέρα καια από εμένα συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που βρίσκονται στον τελικό. Σαν Απόλλωνας έχουμε δείξει ότι κυνηγάμε όλους τους στόχους και όλα τα κύπελλα. Ως παίκτες είμαστε έτοιμοι να κρατήσουμε τα σκήπτρα του κυπελλούχου Κύπρου. Αξίζουμε την φετινή χρονιά με την πορεία που είχαμε και θέλουμε να χαμογελάσουμε στο τέλος».

17:29: Έχει ολοκληρωθεί η συνέντευξη τύπου.

Κύπελλο: Τελευταία Ενημέρωση

X