ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων-Ανόρθωση και Δόξα-ΑΠΟΕΛ

Μετά και την χθεσινή πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στα ημιτελικά του κυπέλλου σήμερα θα γίνει η κλήρωση για να βγουν τα ζευγάρια. Η Ανόρθωση ο Απόλλωνας ο ΑΠΟΕΛ και η Δόξα θα είναι στην κληρωτίδα με πόλο έλξης για τους άλλους τρεις να είναι η ομάδα της Κατωκοπιάς.

Το πρόγραμμα διεξαγωγής των αγώνων θα ανακοινωθεί αμέσως μετά την κλήρωση.

Οι αγώνες είναι διπλοί και οι ομάδες που θα προκριθούν, θα αγωνιστούν στον τελικό της διοργάνωσης που θα γίνει στο ΓΣΠ στις 24 του Μάη.

Στη φάση αυτή, η τιμή των εισιτηριών καθορίστηκε στα 20 ευρώ το κανονικό εισιτήριο, 10 το μαθητικό και 1 το παιδικό. Οι ομάδες έχουν δικαίωμα να ζητήσουν μείωση της τιμής του εισιτηρίου.

Διαβάστε ζωντανά την εξέλιξη της κλήρωσης:

12:00: Έχει ξεκινήσει η διαδικασία της κλήρωσης.

12:01: Οι προβλεπόμενες ημερομηνίες για διεξαγωγή των ημιτελικών έχουν οριστεί για τις 26/04, 03/05 και 10/05. Η 03/05 θα χρησιμοποιηθεί ΜΟΝΟ υπό προϋποθέσεις όπως τόνισε ο κ.Λοϊζίδης, πρόθεση της ομοσπονδίας ήταν να δώσει δύο ημερομηνίες αλλά ίσως υπήρχε πρόβλημα με την έδρα.

12:06: Η ομάδα που βγαίνει πρώτη παίζει τον πρώτο αγώνα στην έδρα της.

12:07: Πρώτη ομάδα ο Απόλλωνας που κληρώνεται με την Ανόρθωση. Δόξα Κατωκοπιάς με τον ΑΠΟΕΛ το άλλο ζευγάρι.

12:13: Στις 26/04 τα πρώτα παιχνίδια με γηπεδούχο τον Απόλλωνα και την Δόξα και οι επαναληπτικοί στις 10/05 με γηπεδούς την Ανόρθωση και τον ΑΠΟΕΛ αντίστοιχα.

Κάπου εδώ τελειώνει η ζωντανή ενημέρωση, δείτε στην ιστοσελίδα μας τις δηλώσεις των παραγόντων.

Κύπελλο: Τελευταία Ενημέρωση