ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Διπλή επιστροφή στον Απόλλωνα

Ρας και Ιορδάνους επέστρεψαν

Νέα διπλή ανακοίνωση από τον Απόλλωνα στο γυναικείο ποδόσφαιρο με τις Τίνα Ιορδάνου και Λάουρα Λας να επιστρέφουν στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την επιστροφή της Tina Iordanou στην Κύπρο και τα χρώματα του Απόλλωνα ! H Krystin Iordanous αγωνίστηκε στην ομάδα μας και στο Champions League της περιόδου 2012-13 ενώ κατέκτησε και το κύπελλο Κύπρου το 2015. Απο το 2016 είναι διεθνής με την Εθνική μας. Φέτος τελείωσε τις σπουδές της στην Αμερική και αποφάσισε να αγωνιστεί και πάλι με την ομάδα μας. Η Τίνα αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στο κέντρο όσο και στην αμυντική γραμμή και με την ποιότητα της θα βοηθήσει την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της. Επέλεξε να αγωνίζεται με το νούμερο 17. Καλωσορίζουμε την Τίνα στην ομάδα μας !

 

Η ομάδα μας ανακοινώνει την επιστροφή της Laura Roxana Rus - lala. Η Laura, γνωστή στους οπαδούς μας και ώς Lala, αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας την τριετία 2010-2013, κατακτώντας όλες τις εγχώριες διοργανώσεις αλλά κυρίως σε ατομικό επίπεδο κατάφερε το 2013 να πάρει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο UEFA Women's Champions League. Σε σύνολο 14 αγώνων στην εν λόγω διοργάνωση έχει σκοράρει 20 φορές. Η Lala επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 9. Καλωσορίζουμε και πάλι την Lala στην οικογένεια της Apollon Ladies!».

Γυναικείο: Τελευταία Ενημέρωση