ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πρώτη συμμετοχή για τον Απόλλων Λυμπιών

Η διοργάνωση του Πρωταθλήματος Γυναικών από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου μπαίνει στην 20η της χρονιά και στη σημαδιακή αυτή χρονιά προστίθενται και νέες παρουσίες.
 
Ο Απόλλων Λυμπιών, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στα Πρωταθλήματα ανδρών ΚΟΠ και έφτασε μέχρι και τη Β’ Κατηγορία,  θα λάβει για πρώτη φορά μέρος στο Πρωτάθλημα Γυναικών που διοργανώνει η Ομοσπονδία.
 
Η ομάδα δραστηριοποιήθηκε το 2008 από κορίτσια που διαμένουν στα Λύμπια και στις γειτονικές κοινότητες και σε όλη αυτή τη διαδρομή έδινε συχνά αγώνες αντιμετωπίζοντας γυναικείες ομάδες.

Πρόσφατα το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα Γυναικών της ΚΟΠ που θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή δέκα ομάδων.

Σήμερα ο Απόλλων Λυμπιών στελεχώνεται από 25 ποδοσφαιρίστριες και βασικά οι περισσότερες για πρώτη φορά θα αγωνιστούν σε οργανωμένο πρωτάθλημα και με ψηλότερο βαθμό δυσκολίας.
 
Η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της συμμετοχής της στο Πρωτάθλημα που θα διοργανώσει η ΚΟΠ θα ξεκινήσει αρχές Αυγούστου υπό την καθοδήγηση των προπονητών της Μιχάλη Βαρνάβα και Γιώργου Κόμπου.
 
Η ομάδα χρησιμοποιεί για έδρα της το Στάδιο του Απόλλων Λυμπιών.

Γυναικείο: Τελευταία Ενημέρωση

X
X