ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Άλλες τρεις στο ρόστερ

Άλλες τρεις παίκτριες υπέγραψαν στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ομόνοιας και το σωματείο προχώρησε στη σχετική ανακοίνωση. Πρόκειται για τις Γιαγκουλλή, Γρηγορίου και Αριστείδου.

Αναλυτικά:

«Η Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση της 24χρονης αριστερής ακραίας αμυντικού, Χρυστάλλας Γιαγκουλλή, της 16χρονης χαφ, Λιάνας Γρηγορίου και της 16χρονης κεντρικής αμυντικού, Μαρίας Αριστείδου.

Χρυστάλλα Γιαγκουλλή: Η πρώτη της παρουσία σε ομάδα ποδοσφαίρου ήταν τη σεζόν 2016-17, όταν είχε ενταχθεί στη 2η ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ/Λευκοθέα. Μετά από σχκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια, επιλέχθηκε φέτος να στελεχώσει την πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η Χρυστάλλα επέλεξε τον αριθμό 46.

Λιάνα Γρηγορίου: Η Λιάνα ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία του Ολυμπιακού Λευκωσίας, στην οποία αγωνίστηκε για δύο χρόνια. Ακολούθως, εντάχθηκε στην Ακαδημία της Λευκοθέας Λατσιών (2015-16) και την επόμενη σεζόν ήταν στην Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ/Λευκοθέα. Η νεαρή ποδοσφαιρίστρια πραγματοποιεί, πλέον, το μεγάλο βήμα, καθώς από φέτος θα είναι στέλεχος της πρώτης ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 20.

Μαρία Αριστείδου: Η Μαρία έκανε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα από την Ακαδημία του Παρθενώνα Λατσιών, όπου έπαιξε για δύο χρόνια. Έπειτα, εντάχθηκε στην Ακαδημία της Λευκοθέας Λατσιών (2015-16) και την επόμενη σεζόν μετακινήθηκε στην Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ/Λευκοθέα. Η πρόοδος που επέδειξε ήταν σημαντική και έτσι κρίθηκε πως είναι έτοιμη για να αποτελέσει στέλεχος της πρώτης ομάδας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 4».

Γυναικείο: Τελευταία Ενημέρωση