ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αρχίζει η προπώληση των εισιτηρίων για τον τελικό κυπέλλου φούτσαλ

Η Ομόνοια ενημερώνει για τα εισιτήρια του τελικού του φούτσαλ. Αναλυτικά: 

Αρχίζει η προπώληση των εισιτηρίων για τον τελικό κυπέλλου φούτσαλ ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ και την ΑΕΛ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 12 Μαΐου και ώρα 20:00, στην κλειστή αίθουσα "Κίτιον", στη Λάρνακα.

Μετά από απόφαση της ΚΟΠ, η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 10 ευρώ και τα εισιτήρια θα διατεθούν μόνο με προπώληση, καθώς δεν θα λειτουργήσουν ταμεία στο γήπεδο. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα έχουν στη διάθεσή τους 395 εισιτήρια και θα καταλάβουν την ανατολική κερκίδα, ενώ οι φίλαθλοι της ΑΕΛ τη δυτική κερκίδα.

Σύμφωνα με σχετική απόφαση της ΚΟΠ, απαραίτητη προϋπόθεση για αγορά εισιτηρίου είναι η επίδειξη πολιτικής ταυτότητας και η αναγραφή στο εισιτήριο του ονόματος και του αριθμού πολιτικής ταυτότητας του φίλαθλου για τον οποίο προορίζεται το εισιτήριο. Ο κάθε φίλαθλος, κατά την είσοδό του στο στάδιο, θα πρέπει να προσκομίσει την πολιτική του ταυτότητα και το εισιτήριο αγώνα, στο οποίο θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό του και ο αριθμός πολιτικής του ταυτότητας. Πρόκειται για μια πρακτική με την οποία η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ διαφωνεί, καθώς είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με την πολιτική του συλλόγου για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από την Παρασκευή (05/05), από τα εκδοτήρια "ΟΜΟΝΟΙΑ - PrimeTel" και από τον ΣΥ.ΦΙ. Λάρνακας. Η τιμή εισόδου, όπως έχει καθοριστεί από την ΚΟΠ, ανέρχεται στα δέκα ευρώ.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση